Connect with us

technokrata

A Samsungot a 3G-n kívül már a 4G is komolyan foglalkoztatja

Kütyük

A Samsungot a 3G-n kívül már a 4G is komolyan foglalkoztatja

Bár a harmadik generációs mobiltelefónia Európa legtöbb országában, így többek közt hazánkban is egyelőre még csak a jövő zenéje, a Samsung Electronics már az újabb, negyedik generációs mobil technológiákkal foglalatoskodik.

Ennek jele, hogy a dél-koreai székhelyű mamutvállalat a napokban megnyitotta a Samsung 4G Forum nevezetű szakmai konferenciát, mely rangos rendezvényre a világ tizennyolc országából több mint százhúsz telekommunikációs szakember érkezett.

A tavaly ilyenkor megrendezett első Samsung 4G Forum fő témája a negyedik generációs mobil kommunikáció globális stratégiája volt, az idei rendezvény centrumát pedig a negyedik generációs mobil hálózatok felé vezető migrációs útvonalak képezik. A meghívottak idén vélhetően minden eddiginél komolyabb szinten foglalkoznak majd a 4G technológiákkal és megpróbálnak alkalmazás központúan közeledni a témakörhöz.

˝Nem titok, hogy bennünket nagyon is érdekelnek a legújabb telekommunikációs megoldások, így például a 4G mobil rendszerek. Lassan itt az ideje, hogy lefektessük a 4G alapköveit, melyekre az elkövetkezendő években nyugodtan építkezhetünk majd˝ – nyilatkozta az üggyel kapcsolatban Kitae Lee, a Samsung Electronics elnöke, aki szerint egyébként a 4G kereskedelmi bevezetésére legkorábban valamikor 2010 körül kerülhet majd sor.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd