Connect with us

A Samsungot a 3G-n kívül már a 4G is komolyan foglalkoztatja

Kütyük

A Samsungot a 3G-n kívül már a 4G is komolyan foglalkoztatja

Bár a harmadik generációs mobiltelefónia Európa legtöbb országában, így többek közt hazánkban is egyelőre még csak a jövő zenéje, a Samsung Electronics már az újabb, negyedik generációs mobil technológiákkal foglalatoskodik.

Ennek jele, hogy a dél-koreai székhelyű mamutvállalat a napokban megnyitotta a Samsung 4G Forum nevezetű szakmai konferenciát, mely rangos rendezvényre a világ tizennyolc országából több mint százhúsz telekommunikációs szakember érkezett.

A tavaly ilyenkor megrendezett első Samsung 4G Forum fő témája a negyedik generációs mobil kommunikáció globális stratégiája volt, az idei rendezvény centrumát pedig a negyedik generációs mobil hálózatok felé vezető migrációs útvonalak képezik. A meghívottak idén vélhetően minden eddiginél komolyabb szinten foglalkoznak majd a 4G technológiákkal és megpróbálnak alkalmazás központúan közeledni a témakörhöz.

˝Nem titok, hogy bennünket nagyon is érdekelnek a legújabb telekommunikációs megoldások, így például a 4G mobil rendszerek. Lassan itt az ideje, hogy lefektessük a 4G alapköveit, melyekre az elkövetkezendő években nyugodtan építkezhetünk majd˝ – nyilatkozta az üggyel kapcsolatban Kitae Lee, a Samsung Electronics elnöke, aki szerint egyébként a 4G kereskedelmi bevezetésére legkorábban valamikor 2010 körül kerülhet majd sor.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

longines-hydroconquest-full-black-ceramic-l3-784-4-56-9-1

SmartWatch

Igazán férfias sportórát mutatott be a Longines

2019. július 20. szombat
Business woman are checking stock market graph on digital tablet

Office

SUSE Enterprise Storage 6: miénk itt a tár!

2019. július 17. szerda
caw211w-fc6467-special-ed-through-time-80s-2019
maxresdefault

SmartPhone

Nokia okostelefond van? Akkor azonnal frissítsd Pie-ra!

2019. július 13. szombat
procentric

Smart-TV

TV-k veszik át a wifi-hotspotokat a hotelekben

2019. július 10. szerda

Dotkom