Connect with us

Fejtörés az N-Gage platformon megjelenő Catannal

Kütyük

Fejtörés az N-Gage platformon megjelenő Catannal

A Nokia ma bemutatta N-Gage játékportfoliójának első Capcom játékát.

A Catan fejtörő stratégiai játék a játékosok széles körének figyelmét felkelti majd, és a Bluetooth vezeték nélküli technológia kínálta négyszereplős mobiljáték lehetősége közülük sokakat fog érdekelni.

A Catan játékosok utak, települések és városok építésében mérik össze tudásukat. Országok leigázása és az őslakosok rabszolgasorba döntése helyett az elfoglalt vidéken a civilizációt terjesztő közösségeket hoznak létre, és kiszorítják versenytársaikat. A Catan a taktika, a stratégia, az együttműködés és természetesen a szerencse kiegyensúlyozott keverékét nyújtja.

˝A Catan társasjáték világszerte hűséges rajongótáborral rendelkezik, és minden okunk megvan arra, hogy a Catan N-Gage platformon megjelenő, mobil, többszereplős új változatának rendkívüli népszerűségére számítsunk˝ – mondta Pasi Pölönen, a Nokia játékkiadásért felelős igazgatója. ˝Az N-Gage platform a régi és az új Catan rajongók számára egyaránt az erőteljes, stratégiai mobiljáték élményét nyújtja majd˝.

˝A Catan tökéletesen alkalmas arra, hogy az N-Gage platformon az első Capcom játékként megjelenjen˝ – mondta Kuniaki Tanaka, a Capcom mobilüzlet részlegének igazgatója. ˝A mobil többszereplős funkciók miatt a Catan játékosainak még többet kell majd gondolkodniuk a küldetésük elvégzéséhez és a civilizáció fejlesztéséhez˝.

Az N-Gage Aréna ötleteket és tippeket ad az új utak, települések és városok építéséhez szükséges anyagokért kockát gurító játékosok számára. A Catan a tervek szerint 2005 elején jelenik meg az N-Gage platformon.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom