Connect with us

technokrata

Vezetél nélküli Internet a Budapest Marriott Hotel-ben

Kütyük

Vezetél nélküli Internet a Budapest Marriott Hotel-ben

A Budapest Marriott Hotel STSN biztonságos, vezeték nélküli, szélessávú Internet-hozzáférést biztosít vendégei számára a konferenciatermekben, az éttermi egységekben (Duna Grill Étterem Terasz, Sörkert, Lobby Kávézó, Executive Lounge) és a közös vendégtérben.

A szálloda iBAHN vezeték nélküli hálózattal, az STSN premier szolgáltatásával rendelkezik, amely a legbiztonságosabb szélessávú elérhetőséget biztosítja. Más rendszerekkel ellentétben, az iBAHN zárt rendszer, amely kizárja a felhasználók közötti közvetlen kapcsolatot és megakadályozza a hackereket a gateway elérésében.

A szálloda bizonyos részein kapcsolódási pontokat alakítanak ki, ahonnan vezeték nélküli hálózati kártyával rendelkező laptoppal és PDA-val tudnak a vendégek a hálózatra csatlakozni. Amikor a felhasználó eléri a kapcsolódási pontot, csak annyit kell tennie, hogy konfigurálja a számítógépet az iBAHN vezeték nélküli rendszerre, amely valamennyi területen 802.11b és 802.11a hálózat nélküli szabványt biztosít.

A Marriott szállodalánc különböző kategóriájú szállodáiból jelenleg összesen 1700 szállodájában kínál nagy sebességű Internetet a szobákban, amely az év végére 2000-re emelkedik. A hotellánc ingyenesen kínál nagy sebességű Internet-elérhetőséget 1200 Courtyard, Residence Inn, TownePlace Suites és SpringHill Suites hotels szállodáiban.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd