Connect with us

technokrata

Samsung mobil megoldások az Olimpián

Kütyük

Samsung mobil megoldások az Olimpián

A Samsung több mint 14 ezer mobiltelefont osztott szét az Olimpia kapcsán, valamint kiépített egy különleges olimpiai mobil hálózatot.

A dél-koreai székhelyű vállalat által üzembe helyezett, WOW (Wireless Olypmic Works) nevezetű speciális mobiltelefonos hálózat elsősorban arra hivatott, hogy részletes információkat biztosítson a rangos sportrendezvény legfrissebb eseményeiről, éremtáblázatáról, vagy például arról, hogy mely versenyszámok maradnak el. WOW képes készülékeket kaptak többek közt a verseny szervezői, a sportolók, valamint a sajtó képviselői.

A Samsung szerint a WOW révén minden korábbinál könnyebb olimpiai információkhoz jutni. A Wi-Fi technológia és az okostelefonok megjelenése előtt rendezett előző Olimpia résztvevői még fix terminálok segítségével szereztek információkat, ami sok esetben kényelmetlen megoldás volt, a mobil technológiáknak hála viszont most már rendkívül egyszerűen és kényelmesen, lényegében bárhol és bármikor hozzá lehet férni a legfrissebb olimpiai hírekhez.

A Strategy Analytics piackutató cég szerint az 5 százalékos részesedésével a világpiacon nemrég még csak hatodik helyezett Samsung jelent pillanatban már mintegy 14,5 százalékos piacrésszel rendelkezik, vagyis immár a második helyen tanyázik.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd