Connect with us

Samsung mobil megoldások az Olimpián

Kütyük

Samsung mobil megoldások az Olimpián

A Samsung több mint 14 ezer mobiltelefont osztott szét az Olimpia kapcsán, valamint kiépített egy különleges olimpiai mobil hálózatot.

A dél-koreai székhelyű vállalat által üzembe helyezett, WOW (Wireless Olypmic Works) nevezetű speciális mobiltelefonos hálózat elsősorban arra hivatott, hogy részletes információkat biztosítson a rangos sportrendezvény legfrissebb eseményeiről, éremtáblázatáról, vagy például arról, hogy mely versenyszámok maradnak el. WOW képes készülékeket kaptak többek közt a verseny szervezői, a sportolók, valamint a sajtó képviselői.

A Samsung szerint a WOW révén minden korábbinál könnyebb olimpiai információkhoz jutni. A Wi-Fi technológia és az okostelefonok megjelenése előtt rendezett előző Olimpia résztvevői még fix terminálok segítségével szereztek információkat, ami sok esetben kényelmetlen megoldás volt, a mobil technológiáknak hála viszont most már rendkívül egyszerűen és kényelmesen, lényegében bárhol és bármikor hozzá lehet férni a legfrissebb olimpiai hírekhez.

A Strategy Analytics piackutató cég szerint az 5 százalékos részesedésével a világpiacon nemrég még csak hatodik helyezett Samsung jelent pillanatban már mintegy 14,5 százalékos piacrésszel rendelkezik, vagyis immár a második helyen tanyázik.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom