Connect with us

technokrata

A ˝3˝ mobil operátor bízik az LG 3G készülékeinek sikerében

Kütyük

A ˝3˝ mobil operátor bízik az LG 3G készülékeinek sikerében

A ˝3˝ nevezetű mobiltelefonos szolgáltató harmadik generációs előfizetői tábora immár több mint 3 millió fővel büszkélkedhet és a vállalat vezetői abban bíznak, hogy a legújabb 3G készülékeknek köszönhetően a közeljövőben további jelentős expanzión megy majd keresztül a 3G piac.

A cég munkatársai egy a napokban tartott sajtótájékoztatón keretein belül elmondták, hogy a ˝3˝ világszerte mintegy 3,2 millió 3G előfizetővel, az Egyesült Királyságban pedig körülbelül 1,2 millió 3G előfizetővel rendelkezik. Utóbbi országban egyébként a ˝3˝ dobott piacra elsőként harmadik generációs mobiltelefont.

A vállalat szóvivője elmondta, hogy a dél-koreai LG által gyártott, U8110 típusjelzésű 3G mobil rendkívüli népszerűségnek örvend, és hasonló sikerekre számíthat a közeljövőben érkező utódmodell, az LG U8120. Az U8110 és az U8120 közötti legfontosabb különbség nem más, mint, hogy az előbbi modell 16 MB, az utóbbi viszont már 32 MB belső memóriával van felvértezve. Mindkét készülék képes egyébként videohívások lebonyolítására és streaming videó tartalmak fogadására.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák