Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Motorola mobilok Japánt is meghódítják maguknak?

Kütyük

A Motorola mobilok Japánt is meghódítják maguknak?

Egyes források tudni vélik, hogy Japán legnagyobb mobiltelefonos szolgáltatója, az NTT DoCoMo, valamint az amerikai székhelyű Motorola előrehaladott tárgyalásokat folytat az ügyben, hogy az NTT DoCoMo jövőre felveszi kínálatába a Motorola legújabb harmadik generációs készülékeit.

Amennyiben hinni lehet a pletykáknak, az együttműködési szerződést várhatóan még ezen a héten hivatalos formában is be fogják jelenteni.

Az NTT DoCoMo kínálatában jelenleg még nincsenek Motorola készülékek, azonban a japán vállalat a közeljövőben többek közt ilyen új készülékekkel is fel kívánja gyorsítani a 3G technológiákra történő átállást. A Motorola mobilok NTT DoCoMo termékskálájában történő megjelenése egyébként nem számít meglepetésnek, hiszen ezt már akkor sejteni lehetett, amikor az NTT DoCoMo tavaly decemberben bejelentette, hogy hat mobiltelefon gyártónak – köztük a Motorolának – összesen mintegy 340 millió dolláros 3G fejlesztési támogatást kíván biztosítani.

A világpiac vezetői gyártói, a Nokia és a Motorola mindeddig lényegében alig voltak jelen a japán piacon, ami elsősorban annak következménye, hogy a szigetországban speciális, japán fejlesztésű mobil hálózatokat használnak, azonban a világszerte használatos W-CDMA technológia Japánban történő bemutatkozását követően vélhetően ezen vállalatok is megvetik majd a lábukat az országban.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés