Connect with us

technokrata

A Motorola mobilok Japánt is meghódítják maguknak?

Kütyük

A Motorola mobilok Japánt is meghódítják maguknak?

Egyes források tudni vélik, hogy Japán legnagyobb mobiltelefonos szolgáltatója, az NTT DoCoMo, valamint az amerikai székhelyű Motorola előrehaladott tárgyalásokat folytat az ügyben, hogy az NTT DoCoMo jövőre felveszi kínálatába a Motorola legújabb harmadik generációs készülékeit.

Amennyiben hinni lehet a pletykáknak, az együttműködési szerződést várhatóan még ezen a héten hivatalos formában is be fogják jelenteni.

Az NTT DoCoMo kínálatában jelenleg még nincsenek Motorola készülékek, azonban a japán vállalat a közeljövőben többek közt ilyen új készülékekkel is fel kívánja gyorsítani a 3G technológiákra történő átállást. A Motorola mobilok NTT DoCoMo termékskálájában történő megjelenése egyébként nem számít meglepetésnek, hiszen ezt már akkor sejteni lehetett, amikor az NTT DoCoMo tavaly decemberben bejelentette, hogy hat mobiltelefon gyártónak – köztük a Motorolának – összesen mintegy 340 millió dolláros 3G fejlesztési támogatást kíván biztosítani.

A világpiac vezetői gyártói, a Nokia és a Motorola mindeddig lényegében alig voltak jelen a japán piacon, ami elsősorban annak következménye, hogy a szigetországban speciális, japán fejlesztésű mobil hálózatokat használnak, azonban a világszerte használatos W-CDMA technológia Japánban történő bemutatkozását követően vélhetően ezen vállalatok is megvetik majd a lábukat az országban.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd