Connect with us

Samsung SPH-i550: újabb Palm szoftveres készülék

Kütyük

Samsung SPH-i550: újabb Palm szoftveres készülék

A Samsung munkatársai megerősítették azon pletykákat, melyek szerint a vállalat egy Palm operációs rendszerrel ellátott új kommunikátor fejlesztésén munkálkodik.

A közelmúltban bemutatkozott, CDMA 1xRTT kompatibilis Palm OS kommunikátor, a Samsung SPH-i500 közvetlen utódjának tekinthető Samsung SPH-i550 fejlesztése egyelőre még meglehetősen korai stádiumban van, ezért a termék specifikációi egyelőre nincsenek teljesen véglegesítve.

A legfrissebb információk szerint a Samsung SPH-i550 lelke a Palm operációs rendszer 5.2-es verzója lesz, ezenkívül pedig helyet fog kapni a készülékben 32 MB belső memória, egy SDIO támogatású Secure Digital bővítőhely, valamint egy vakuval felvértezett, 1 megapixeles felbontású digitális fényképezőgép. Ezenkívül említést érdemel még a hangfelismerési szolgáltatás, az MP3 és MPEG4 lejátszási képesség, valamint a 16 bites színmélységű, vagyis több mint 65 ezer színárnyalat megjelenítésére képes, OLED technológiájú külső kijelző. A belső kijelző specifikációi egyelőre ismeretlenek.

Az SPH-i550 a dél-koreai székhelyű vállalat negyedik Palm szoftveres telefonja lesz, melynek azonban még sem a debütálási időpontja, sem a várható ára nem ismeretes.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom