Connect with us

technokrata

Pininfarina tervezésű, Ferrari ihletésű új Motorola mobil

Kütyük

Pininfarina tervezésű, Ferrari ihletésű új Motorola mobil

A Motorola egyik legújabb mobiltelefonját az a bizonyos Pininfarina cég tervezte, mely az elmúlt évtizedekben számos Ferrari és Maserati sportautó vonalainak megálmodója volt.


Az amerikai székhelyű vállalat most debütált, Pininfarina Limited Edition Motorola i833 típusjelzésű újdonsága az Egyesült Államokban komoly népszerűségnek örvendő i830-as készülékre épül. A Motorola szétnyitható kialakítással rendelkező újdonságának belső kijelzője 65 ezer színben pompázik, ezenkívül pedig említésre méltó a Java kompatibilitás, illetve a beépített GPS globális helymeghatározó modul.

Az én célom nem más, mint a mobil kommunikáció érzelmi vonalakkal való felvértezése – nyilatkozta a hivatalos bejelentés kapcsán Paolo Pininfarina, a Pininfarina Extra elnök-vezérigazgatója. Pininfarina úr sérelmezte, hogy a mostanában megjelenő új mobilkészülékek lényegében minden érzelemtől mentesek, és tulajdonképpen csak a technológiai megoldásokra koncentrálnak. A Pininfarina Extra egyébként a Pininfarina Group nem gépkocsik ipari tervezésével foglalkozó részlege.

A titán színvilágú Pininfarina Limited Edition Motorola i833 az idei esztendő utolsó negyedévében fog megjelenni a kereskedelmi forgalomban. A várható árról a mostani bejelentéskor még nem esett szó.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák