Connect with us

technokrata

Pininfarina tervezésű, Ferrari ihletésű új Motorola mobil

Kütyük

Pininfarina tervezésű, Ferrari ihletésű új Motorola mobil

A Motorola egyik legújabb mobiltelefonját az a bizonyos Pininfarina cég tervezte, mely az elmúlt évtizedekben számos Ferrari és Maserati sportautó vonalainak megálmodója volt.


Az amerikai székhelyű vállalat most debütált, Pininfarina Limited Edition Motorola i833 típusjelzésű újdonsága az Egyesült Államokban komoly népszerűségnek örvendő i830-as készülékre épül. A Motorola szétnyitható kialakítással rendelkező újdonságának belső kijelzője 65 ezer színben pompázik, ezenkívül pedig említésre méltó a Java kompatibilitás, illetve a beépített GPS globális helymeghatározó modul.

Az én célom nem más, mint a mobil kommunikáció érzelmi vonalakkal való felvértezése – nyilatkozta a hivatalos bejelentés kapcsán Paolo Pininfarina, a Pininfarina Extra elnök-vezérigazgatója. Pininfarina úr sérelmezte, hogy a mostanában megjelenő új mobilkészülékek lényegében minden érzelemtől mentesek, és tulajdonképpen csak a technológiai megoldásokra koncentrálnak. A Pininfarina Extra egyébként a Pininfarina Group nem gépkocsik ipari tervezésével foglalkozó részlege.

A titán színvilágú Pininfarina Limited Edition Motorola i833 az idei esztendő utolsó negyedévében fog megjelenni a kereskedelmi forgalomban. A várható árról a mostani bejelentéskor még nem esett szó.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd