Connect with us

HP rw6100 smartphone: gyors proci, nagy memória, gyönyörű kijelző

Kütyük

HP rw6100 smartphone: gyors proci, nagy memória, gyönyörű kijelző

Mielőtt a Hewlett-Packard nemrégiben bejelentett, H6300 típusjelzésű okostelefonja megjelenhetett volna a kereskedések polcain, az internetes fórumok máris tele vannak egy újabb Hewlett-Pakcard smartphone specifikációival és fényképeivel.


A Hewlett-Packard rw6100 a jelenleg elérhető legújabb Micorosoft mobil szoftverre, a Windows Mobile Phone Edition 2003 Second Editionre épül, és sokak szerint lényegében nem más, mint az LG féle SC8000 Pocket PC Phone átmatricázott új verzója.

Az rw6100-ban az Intel egyik legújabb mobil mikroprocesszora, az XScale PXA270 teljesít szolgálatot, a chip pontos működési frekvenciája azonban mindeddig ismeretlen. Ami a belső memóriát illeti, a fejlesztők korántsem voltak szűkmarkúak, ugyanis nem kevesebb mint 64 MB RAM, illetve 128 MB ROM memóriát zsúfoltak bele a kis masinába.

Az 1400 mAh kapacitású akkumulátorral ellátott Hewlett-Packard rw6100 2,8 colos képátlójú folyadékkristályos kijelzője 262 ezer színárnyalat megjelenítésére képes, integrált kamerájának CMOS szenzora pedig 1,1 megapixeles felbontással rendelkezik.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom