Connect with us

Elindult Madaras Norbert vízilabdázó honlapja

Kütyük

Elindult Madaras Norbert vízilabdázó honlapja

Egyre inkább divattá válik a népszerűbb, ismertebb emberek nevével fémjelzett webes naplók olvasása – hasonló célokból indult a napokban weboldal, melyet az ismert magyar vízilabdázó, Madaras Norbert jegyez.

Elindult Madaras Norbert világbajnok vízilabdázó olimpikonunk saját honlapja, ahol az olimpia ideje alatt személyes élménybeszámolót is olvashatnak a sportrajongók. A sportoló maga készítette fényképeivel – melyek Motorola V600 mobiltelefonnal készülnek – frissíti oldalát és folyamatosan beszámol az olimpiai eseményekről és saját élményeiről is. Nem ő azonban az egyetlen, aki az Olimpia révén az internetes informálás felfutását várja.

A Pannon GSM például a Pannon WAP vagy SMS révén értesíti a szolgáltatást igénybe vevőket a legfrissebb eseményekről. A WAP Sport kategóriájának Athén 2004 menüpontjában böngészhetők az Olimpia hírei, az eredmények, a magyarok szereplése, a következő napi programok és egyéb érdekességek között, de a kínálatban szerepelnek letölthető játékok és háttérképek is.

Ehhez hasonlóan a T-Mobile Magyarország – mint a Magyar Olimpiai Bizottság Gyémántfokozatú Főtámogatója – előfizetői a t-zones segítségével exkluzív hírszolgáltatást kapnak az olimpiai játékokról. A t-zones helyszíni tudósítóinak legfrissebb jelentései, részletes esemény-összefoglalók, versenynaptár, éremtáblázat, olimpiai történelem, a magyar olimpiai résztvevők bemutatása, gyors SMS és MMS tudósítások egyaránt részei a T-Mobile hazai viszonylatban egyedülálló mobil tartalomszolgáltatásának.

Külön weboldalt szán az Origo az Olimpiának: az azonnali hírszolgáltatás és eredményközlés mellett az oldalak látogatói napi e-mail hírlevelekben értesülhetnek az eseményekről és a másnapi fontosabb versenyek időpontjáról. Folyamatosan követhetik a versenynaptárban, hogy mikor következik fontos döntő vagy esemény, és minden nap temérdek képből álló online albumban keresgélhetik a legemlékezetesebb pillanatokat. A vízilabdázó Kiss Gergely és a kézilabdázó Görbicz Anita online naplója teszi egyedivé a site-ot: a két sportoló a felkészülés és a versenyek során is tudósítja az Origo látogatóit a velük történtekről, az athéni hangulatról, a csapatok felkészüléséről vagy saját apró-cseprő ügyeikről.

Ringier Kiadó online divíziója is lépett már az olimpiai híreket tekintve: az általuk karban tartott honlap a Nemzeti Sport Online hír és cikk tartalmakon kívül számos interaktív újítást is tartalmaz. A programkeresőből bármely sportág, versenyszám, nap vagy helyszín eseményeit elő lehet keresni különböző kombinációkban. Saját adatlap készült a magyar sportolóknak, a helyszíneknek. Az Ötkarikás múlt című összeállításban az összes korábbi nyári olimpia valamennyi érmes helyezettjét meg lehet találni. A dicsőségtablóra folyamatosan kerülnek fel a magyar érmesek és pontszerzők, a címoldalra pillantva pedig azonnal ki fog derülni, hogy a magyar küldöttség hány érmet szerzett az adott pillanatig Athénban. Érdekesség, hogy a SztárChat rovatban a legeredményesebb magyar sportolóival beszélgethetnek az olvasók.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom