Connect with us

technokrata

Elindult Madaras Norbert vízilabdázó honlapja

Kütyük

Elindult Madaras Norbert vízilabdázó honlapja

Egyre inkább divattá válik a népszerűbb, ismertebb emberek nevével fémjelzett webes naplók olvasása – hasonló célokból indult a napokban weboldal, melyet az ismert magyar vízilabdázó, Madaras Norbert jegyez.

Elindult Madaras Norbert világbajnok vízilabdázó olimpikonunk saját honlapja, ahol az olimpia ideje alatt személyes élménybeszámolót is olvashatnak a sportrajongók. A sportoló maga készítette fényképeivel – melyek Motorola V600 mobiltelefonnal készülnek – frissíti oldalát és folyamatosan beszámol az olimpiai eseményekről és saját élményeiről is. Nem ő azonban az egyetlen, aki az Olimpia révén az internetes informálás felfutását várja.

A Pannon GSM például a Pannon WAP vagy SMS révén értesíti a szolgáltatást igénybe vevőket a legfrissebb eseményekről. A WAP Sport kategóriájának Athén 2004 menüpontjában böngészhetők az Olimpia hírei, az eredmények, a magyarok szereplése, a következő napi programok és egyéb érdekességek között, de a kínálatban szerepelnek letölthető játékok és háttérképek is.

Ehhez hasonlóan a T-Mobile Magyarország – mint a Magyar Olimpiai Bizottság Gyémántfokozatú Főtámogatója – előfizetői a t-zones segítségével exkluzív hírszolgáltatást kapnak az olimpiai játékokról. A t-zones helyszíni tudósítóinak legfrissebb jelentései, részletes esemény-összefoglalók, versenynaptár, éremtáblázat, olimpiai történelem, a magyar olimpiai résztvevők bemutatása, gyors SMS és MMS tudósítások egyaránt részei a T-Mobile hazai viszonylatban egyedülálló mobil tartalomszolgáltatásának.

Külön weboldalt szán az Origo az Olimpiának: az azonnali hírszolgáltatás és eredményközlés mellett az oldalak látogatói napi e-mail hírlevelekben értesülhetnek az eseményekről és a másnapi fontosabb versenyek időpontjáról. Folyamatosan követhetik a versenynaptárban, hogy mikor következik fontos döntő vagy esemény, és minden nap temérdek képből álló online albumban keresgélhetik a legemlékezetesebb pillanatokat. A vízilabdázó Kiss Gergely és a kézilabdázó Görbicz Anita online naplója teszi egyedivé a site-ot: a két sportoló a felkészülés és a versenyek során is tudósítja az Origo látogatóit a velük történtekről, az athéni hangulatról, a csapatok felkészüléséről vagy saját apró-cseprő ügyeikről.

Ringier Kiadó online divíziója is lépett már az olimpiai híreket tekintve: az általuk karban tartott honlap a Nemzeti Sport Online hír és cikk tartalmakon kívül számos interaktív újítást is tartalmaz. A programkeresőből bármely sportág, versenyszám, nap vagy helyszín eseményeit elő lehet keresni különböző kombinációkban. Saját adatlap készült a magyar sportolóknak, a helyszíneknek. Az Ötkarikás múlt című összeállításban az összes korábbi nyári olimpia valamennyi érmes helyezettjét meg lehet találni. A dicsőségtablóra folyamatosan kerülnek fel a magyar érmesek és pontszerzők, a címoldalra pillantva pedig azonnal ki fog derülni, hogy a magyar küldöttség hány érmet szerzett az adott pillanatig Athénban. Érdekesség, hogy a SztárChat rovatban a legeredményesebb magyar sportolóival beszélgethetnek az olvasók.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd