Connect with us

technokrata

Három gombos, kijelző nélküli új mobiltelefon

Kütyük

Három gombos, kijelző nélküli új mobiltelefon

Az Orange mobil szolgáltató Svájcban egy olyan, érdekes új mobilt dobott piacra, mely mindössze három gombbal rendelkezik, kijelzője pedig egyáltalán nincs.


Az operátor munkatársai a bejelentés kapcsán elmondták, hogy az új készülék elsősorban azok számára ajánlott, akik egyszerűen csak néhány szám hívására használják mobiltelefonjukat, vagyis például az idősebb korosztály képviselői számára.

A Mobi-Click nevezetű újdonságon nem kell tárcsázni, ehelyett elég egyszerűen csak az egyik, vagy másik gombot megnyomni és a készülék máris hívja az arra a gombra beprogramozott személyt. A telefonon három színes gomb van, melyekre a családtagokat, illetve akár segélyhívó számokat is be lehet programozni. A bejövő hívások fogadásához elegendő bármely gombot megnyomni és a kihangosító szolgáltatásnak köszönhetően még a fülhöz sem kell odatartani a telefont.

A téglatest formájú Mobi-Click a gyári specifikációk szerint 160 perces beszélgetési időt, illetve 200 órás készenléti időt biztosít használója számára.

Tovább
Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle