Connect with us

Hirdetés

technokrata

Az Acer PDA termékválasztéka GPS helymeghatározóval bővül

Kütyük

Az Acer PDA termékválasztéka GPS helymeghatározóval bővül

Az Acer mostanában bővítette kézi számítógép-kínálatát az új Acer N30 modellel, a célszerű és kitűnő ár/teljesítmény arányú PDA-val, melyet professzionális felhasználóknak szánnak.

Az új Acer N30 vékony, kompakt Pocket PC, mely Microsoft Windows Mobile 2003 Pocket PC Premium Edition operációs rendszert és erőteljes processort használ, mindemellett egy sor bővítési lehetőséggel rendelkezik a minél nagyobb célszerűség érdekében.

A nemrég bemutatott Acer N30 Pocket PC a (Destinator márkanéven ismert) HSTC-vel közösen kifejlesztett műholdas navigációs rendszerrel készül, melyet kocsiban is lehet használni.


A GPS megoldást a HSTC-vel közösen fejlesztették ki, azzal a társasággal, mely világszerte gyárt és értékesít GPS (globális helymeghatározó rendszer) megoldásokat járműbe szerelhető navigációs rendszerekhez és PNA (Personal Navigation Assistance) célokra.

A Bluetooth kapcsolatnak köszönhetően gyorsan és könnyen használható Acer N30 Pocket PC a műholdas navigációs rendszerrel egyszerűen elérhetővé tesz bármilyen célállomást. A cél megadásával a leggyorsabb utat hang- és grafikus irányítás közli a felhasználóval, így időt és energiát takarít meg. A könnyen kezelhető ikonos menünek köszönhetően a felhasználó gyorsan eléri bármely GPS funkciót.

A teljeskörűen felszerelt GPS KIT (készlet) megoldás a következőket tartalmazza:
– Acer N30 Pocket PC
– RBT-1000 Bluetooth GPS vevőkészülék (RoyalTek)
– Csúszásmentes pad
– Destinator 3 szoftver CD
– Autós tartó
– Autós töltő (a PDA-hoz és a GPS-hez is)
– 128 MB SD-kártya

Az Acer N30 Pocket PC Destinator 3 szoftverrel a következőket teszi lehetővé:
– A célallomáshoz vezető legrövidebb út kiválasztása
– Biztonságos irányítás grafikus és hangutasításokkal
– Amennyiben letér a megadott útról, a szoftver automatikusan újraszámítja a célállomáshoz vezető legjobb utat
– A grafikus menünek köszönhetően könnyen használható
– Kedvenc útvonalak kezelése

A kompakt, ugyanakkor funkcionális Acer N30 Pocket PC elegáns tervezésével mindössze 130g-ot nyom; a fényes 3,5 colos TFT színes kijelző a LTPS (Low-Temperature Polysilicon) technológián alapul. A ragyogó LTPS TFT képernyő és az erőteljes hangszórók teszik az N30-at ideális kézi számítógéppé a csúcsminőségű navigáció érdekében. A könnyen használható Acer N30-at görgető gombbal, funkcióbillentyűkkel, képnézegetővel, MPEG lejátszóval és hosszú üzemidejű, újratölthető és cserélhető lítium ion akkumulátorral szerelték fel, mely 8 óra hálózatfüggetlen üzemidőt biztosít.

A minden igényt kielégítő teljesítményt a 266 MHz Samsung S3C2410 processzor biztosítja; a 32 MB flash ROM és a 64 MB RAM az alkalmazások, illetve az adatok tárolására szolgál.

Az Acer N30 Microsoft Windows Mobile 2003 Pocket PC Premium Edition operációs rendszert használ, amelyet sok egyéb alkalmazás egészít ki. Ezek az MSN Messenger, a Windows Media Player 9.0, a Pocket Word, a Pocket Excel, a Pocket Internet Explorer és sok más, így ez a teljesen felszerelt, sokoldalú Pocket PC ideális mind személyes, mind üzleti felhasználásra.

Az Acer N30-ra az Microsoft Pocket Outlook alkalmazást is telepítették, hogy a felhasználók gond nélkül kezelhessék megbeszéléseiket, levelezésüket és üzeneteiket menet közben is. Az irodába visszatérve pedig elegendő a Pocket PC-t a személyi számítógéphez csatlakoztatni, hogy a két Microsoft Outlook egy kattintással szinkronba hozza az adatokat.

Az USB kapcsolaton kívül az N30 vezeték nélküli kapcsolódási lehetőségekkel is rendelkezik, így teszi lehetővé a más számítógépekkel való adatcserét az Irda (infravörös) csatlakozón, illetve (modelltől függően) a Bluetooth 1.1 csatlakozón keresztül. Mint minden ˝n˝-sorozatú Acer Pocket PC, az N30 is könnyen és gyorsan bővíthető a beépített Secure Digital/MMC bővítőhely segítségével.

Az Acer Pocket PC-k forradalmian új multitasking eszközök, melyek ideálisak egyéni és professzionális információkezelésre bárhol, bármikor.

Az Acer ˝n˝ modellek a kézi számítógépek hordozhatóságát egyesítik a Pocket PC-k platformjának széleskörű funkcionalitásával. Elegáns kivitele és kiváló funkcionalitása révén még a legkifinomultabb, minőségre érzékeny felhasználók igényeit is kielégíti az ˝n˝ sorozat.

Az Acer két év szervizgaranciát biztosít ezekre a termékeire (melyből az első év nemzetközi utazógarancia).



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés