Connect with us

Kitekintés a távoli jövőbe a Siemens révén

Kütyük

Kitekintés a távoli jövőbe a Siemens révén

Új weboldalt kapott a Siemens kutatás-fejlesztés részlege.

Az oldalon megtalálhatók a legfrissebb InnovationNews közlemények, valamint egyéb anyagok széles választéka a kutatási témákról szóló háttérbeszámolóktól a Siemens holnap-víziójáig a „Strategy and Vision” fejezetben. A K+F témák között számos fontos trend részletes elemzéséről olvashatnak a látogatók, mint amilyenek például az új fényforrások, a felhasználó-barát technológia és a digitális gyár. A távoli jövőbe való kitekintések egyik érdekes célpontja az egészségügy és orvostechnika területén várható fejlődés, és ugyancsak mindenkit érdekelhet, hogy honnan kapjuk húsz év múlva „mindennapi energiánkat”.

A lap „News&Events” rovatában többek között a Siemens központi kutatási részlegének (Corporate Technology) sajtóközleményei olvashatók. A „Publications” rovat nagy könyvtárként működik, amelyben megtalálhatók a Siemens „Pictures of the Future” és egyéb füzetek. A „Facts&Figures” rovat a Siemens K+F ráfordításairól, találmányairól és szabadalmairól tartalmaz részletes információt.

Tavaly a Siemens 7000 találmányi bejelentést tett, melyek kétharmadát szabadalmi eljárásra is benyújtották. Ezzel a Siemens Németországban az első, Európában a második. Világszerte 45.000 Siemens-szabadalmat tartanak nyilván.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

hono

SmartPhone

A HONOR 20 augusztus 1-től kapható Magyarországon

2019. július 22. hétfő
Sony A7R

Kamera

61 megapixeles fényképezőgép a Sonytól

2019. július 22. hétfő
longines-hydroconquest-full-black-ceramic-l3-784-4-56-9-1

SmartWatch

Igazán férfias sportórát mutatott be a Longines

2019. július 20. szombat
Business woman are checking stock market graph on digital tablet

Office

SUSE Enterprise Storage 6: miénk itt a tár!

2019. július 17. szerda
caw211w-fc6467-special-ed-through-time-80s-2019

Dotkom