Connect with us

technokrata

Kitekintés a távoli jövőbe a Siemens révén

Kütyük

Kitekintés a távoli jövőbe a Siemens révén

Új weboldalt kapott a Siemens kutatás-fejlesztés részlege.

Az oldalon megtalálhatók a legfrissebb InnovationNews közlemények, valamint egyéb anyagok széles választéka a kutatási témákról szóló háttérbeszámolóktól a Siemens holnap-víziójáig a „Strategy and Vision” fejezetben. A K+F témák között számos fontos trend részletes elemzéséről olvashatnak a látogatók, mint amilyenek például az új fényforrások, a felhasználó-barát technológia és a digitális gyár. A távoli jövőbe való kitekintések egyik érdekes célpontja az egészségügy és orvostechnika területén várható fejlődés, és ugyancsak mindenkit érdekelhet, hogy honnan kapjuk húsz év múlva „mindennapi energiánkat”.

A lap „News&Events” rovatában többek között a Siemens központi kutatási részlegének (Corporate Technology) sajtóközleményei olvashatók. A „Publications” rovat nagy könyvtárként működik, amelyben megtalálhatók a Siemens „Pictures of the Future” és egyéb füzetek. A „Facts&Figures” rovat a Siemens K+F ráfordításairól, találmányairól és szabadalmairól tartalmaz részletes információt.

Tavaly a Siemens 7000 találmányi bejelentést tett, melyek kétharmadát szabadalmi eljárásra is benyújtották. Ezzel a Siemens Németországban az első, Európában a második. Világszerte 45.000 Siemens-szabadalmat tartanak nyilván.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák