Connect with us

Rekord látogatottság az athéni Olimpiától?

Kütyük

Rekord látogatottság az athéni Olimpiától?

Az Origo rekordforgalmat vár az athéni olimpiától: a médium várakozása szerint a website olimpiai oldalai akár kétszázötvenezer látogatót is fogadhatnak a játékok ideje alatt.

2004. nyara már eddig is jelentős emelkedést eredményezett a sport témájú oldalak forgalmában. Az Origo Foci EB magazinját az Európa-bajnokság alatt 182 ezren látogatták, ami azt jelenti, hogy az internetezők között a legtöbben itt követték az eseményeket. Ebből az eredményből, illetve a közelgő Olimpiával foglalkozó oldal júliusban regisztrált közel százezres látogatói számából arra lehet következtetni, hogy az olimpiai odalakat a versenyek alatt akár kétszázötvenezren is felkereshetik.

Az azonnali hírszolgáltatás és eredményközlés mellett az Origo olimpiai oldalainak látogatói napi e-mail hírlevelekben értesülhetnek az eseményekről és a másnapi fontosabb versenyek időpontjáról. Folyamatosan követhetik a versenynaptárban, hogy mikor következik fontos döntő vagy esemény, és minden nap temérdek képből álló online albumban keresgélhetik a legemlékezetesebb pillanatokat.

Akikben az olimpia hatására támad érdeklődése egy-egy sportág iránt, azok minden sportág szabályait közérthetően elmagyarázva megtalálhatják a portálon. A látogatók szavazhatnak az olimpiával kapcsolatos kérdésekben, olimpiai kvízeket fejthetnek meg és egymással is megvitathatják egy-egy nap eseményeit, vagy a következő nap esélyeit. A portálon az érdeklődők emellett többek között megtalálhatják a teljes magyar csapat névsorát és a versenyzők rövid bemutatását, és sok más információt a sportágak helyszíneitől kezdve az olimpiák történetén keresztül a paraolimpiáig.

Az Origo olimpiai oldalának különlegessége két éremesélyes, és a maga sportágában világsztár sportoló, a vízilabdázó Kiss Gergely és a kézilabdázó Görbicz Anita online naplója: a két sportoló a felkészülés és a versenyek során is tudósítja az Origo látogatóit a velük történtekről, az athéni hangulatról, a csapatok felkészüléséről vagy saját apró-cseprő ügyeikről.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom