Connect with us

Hirdetés

technokrata

Rekord látogatottság az athéni Olimpiától?

Kütyük

Rekord látogatottság az athéni Olimpiától?

Az Origo rekordforgalmat vár az athéni olimpiától: a médium várakozása szerint a website olimpiai oldalai akár kétszázötvenezer látogatót is fogadhatnak a játékok ideje alatt.

2004. nyara már eddig is jelentős emelkedést eredményezett a sport témájú oldalak forgalmában. Az Origo Foci EB magazinját az Európa-bajnokság alatt 182 ezren látogatták, ami azt jelenti, hogy az internetezők között a legtöbben itt követték az eseményeket. Ebből az eredményből, illetve a közelgő Olimpiával foglalkozó oldal júliusban regisztrált közel százezres látogatói számából arra lehet következtetni, hogy az olimpiai odalakat a versenyek alatt akár kétszázötvenezren is felkereshetik.

Az azonnali hírszolgáltatás és eredményközlés mellett az Origo olimpiai oldalainak látogatói napi e-mail hírlevelekben értesülhetnek az eseményekről és a másnapi fontosabb versenyek időpontjáról. Folyamatosan követhetik a versenynaptárban, hogy mikor következik fontos döntő vagy esemény, és minden nap temérdek képből álló online albumban keresgélhetik a legemlékezetesebb pillanatokat.

Akikben az olimpia hatására támad érdeklődése egy-egy sportág iránt, azok minden sportág szabályait közérthetően elmagyarázva megtalálhatják a portálon. A látogatók szavazhatnak az olimpiával kapcsolatos kérdésekben, olimpiai kvízeket fejthetnek meg és egymással is megvitathatják egy-egy nap eseményeit, vagy a következő nap esélyeit. A portálon az érdeklődők emellett többek között megtalálhatják a teljes magyar csapat névsorát és a versenyzők rövid bemutatását, és sok más információt a sportágak helyszíneitől kezdve az olimpiák történetén keresztül a paraolimpiáig.

Az Origo olimpiai oldalának különlegessége két éremesélyes, és a maga sportágában világsztár sportoló, a vízilabdázó Kiss Gergely és a kézilabdázó Görbicz Anita online naplója: a két sportoló a felkészülés és a versenyek során is tudósítja az Origo látogatóit a velük történtekről, az athéni hangulatról, a csapatok felkészüléséről vagy saját apró-cseprő ügyeikről.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés