Connect with us

Olimpiai hírek WAP-on, SMS-ben és MMS-ben a T-Mobile-tól

Kütyük

Olimpiai hírek WAP-on, SMS-ben és MMS-ben a T-Mobile-tól

Az ötkarikás játékok iránt érdeklődők a T-Mobile t-zones tartalomszolgáltatásával bárhol és bármikor értesülhetnek az olimpia legfrissebb híreiről.

A legnagyobb hazai mobilszolgáltató ügyfelei a mobiltelefonos hírszolgáltatás minden formáját választhatják, azaz WAP-on, SMS-ben vagy képet, szöveget tartalmazó MMS-ben kaphatnak hírt a kiemelkedő, érdekes eseményekről, eredményekről.

A T-Mobile Magyarország hosszú évek óta a Magyar Olimpiai Bizottság Gyémántfokozatú Főtámogatója, a jelentős támogatáson túl szolgáltatásokkal, korszerű készülékekkel segíti a magyar olimpiai mozgalom legfontosabb szerveződését. A jó együttműködésnek, a T-Mobile sport iránti elkötelezettségének, valamint a hazai mobilcégek között egyedülállóan saját szerkesztőségének köszönhetően a társaság előfizetői a t-zones segítségével exkluzív hírszolgáltatást kapnak az olimpiai játékokról. A t-zones helyszíni tudósítóinak legfrissebb jelentései, részletes esemény-összefoglalók, versenynaptár, éremtáblázat, olimpiai történelem, a magyar olimpiai résztvevők bemutatása, gyors SMS és MMS tudósítások egyaránt részei a T-Mobile hazai viszonylatban egyedülálló mobil tartalomszolgáltatásának.

WAP
A t-zones WAP-oldalán a T-Mobile támogatását élvező sportolók helyszíni beszámolói mellett több ezer oldalnyi információ található az ötkarikás játékok történetéről, sportágairól, a jelenlegi helyszínekről és számos érdekességről. Az olimpiai versenyszámok világcsúcsai, a magyar származású olimpikonok, a televíziós közvetítések programjai, a magyar csapat tagjainak részletes bemutatkozása, a több hetes versenysorozat magyar vonatkozású és egyéb versenyszámainak menetrendje szintén megtalálható. A t-zones WAP-on a versenyek helyszínei a képek és részletes információk (elhelyezkedés, befogadóképesség, egyéb adatok) segítségével virtuálisan bejárhatók, emellett ˝fellapozható˝ az újkori olimpia története 1896-tól egészen napjainkig. A magyar olimpiai aranyérmesek fényképes bemutatásán túl olimpiai sportágak fotói és 7, a sporthoz kapcsolódó, letölthető játék is megtalálható.

SMS, MMS
A T-Mobile közel 4 millió ügyfele szinte kivétel nélkül rendelkezik SMS fogadására alkalmas mobilkészülékkel, így a népszerű SMS tartalomszolgáltatásokkal akár itthon, akár külföldön járva értesülhetnek a közel 40 féle infoSMS listán megküldött újdonságokról, érdekességekről. Az olimpia alatt az önálló listára elküldött SMS díja 75 forint, amely díjért egy héten keresztül napi 3-8 SMS-ből a magyar sikerek, világraszóló eredmények, új rekordok és meglepetések egyaránt megtudhatók.

Az olimpia idején a Sport infoMMS kategóriára feliratkozott T-Mobile ügyfelek naponta 4-6 képes-szöveges hírből tájékozódhatnak a legfontosabb eseményekről. Az MMS kínálta újszerű információközvetítés előnye, hogy a fénykép mellett az SMS-ben továbbítható 160 karakternyi szöveg többszörösét, gyakorlatilag egy képpel illusztrált cikket olvashatnak a T-Mobile ügyfelei.

InfoSMS és infoMMS szolgáltatások előfizetése:
Az olimpiai MMS-hírek előfizetéséhez készüléktípustól függően a #SPORTMINI, #SPORTMIDI vagy #SPORTMAXI hívószót kell elküldeni a 777-es számra. A szolgáltatások előfizetésének, díjainak részletei a www.t-mobile.hu oldalon találhatók. Az infoSMS és infoMMS szolgáltatásokat kizárólag a T-Mobile ügyfelei vehetik igénybe.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

hono

SmartPhone

A HONOR 20 augusztus 1-től kapható Magyarországon

2019. július 22. hétfő
Sony A7R

Kamera

61 megapixeles fényképezőgép a Sonytól

2019. július 22. hétfő
longines-hydroconquest-full-black-ceramic-l3-784-4-56-9-1

SmartWatch

Igazán férfias sportórát mutatott be a Longines

2019. július 20. szombat
Business woman are checking stock market graph on digital tablet

Office

SUSE Enterprise Storage 6: miénk itt a tár!

2019. július 17. szerda
caw211w-fc6467-special-ed-through-time-80s-2019

Dotkom