Connect with us

Hirdetés

technokrata

Díjcsökkentő szolgáltatás: újra lépéselőnyben a Pannon GSM

Kütyük

Díjcsökkentő szolgáltatás: újra lépéselőnyben a Pannon GSM

A Pannon GSM augusztus 16-ától elindítja új, speciális Díjcsökkentő szolgáltatását.

A magyar piacon csak a Pannon GSM ügyfelei fizethetnek az eredetileg választott csomagban elérhetőnél kedvezőbb percdíjat automatikusan, ha az adott hónapban a tervezettnél többet telefonálnak. Ez az ügyfél havi forgalmától függően több száz, vagy akár több ezer forintos megtakarítást is eredményezhet.

A szolgáltatás megrendelőinek a mobilcég az adott hónapban az ügyfele által választott Pannon 50-1000 díjcsomag tarifája mellett a következő – alacsonyabb percdíjat kínáló, több lebeszélhető percet tartalmazó – tarifacsomag szerint is kiszámolja a forgalom után (hang, SMS, MMS) fizetendő díjat, és az alacsonyabb végösszeget számlázza ki. A szolgáltatás megrendelése esetén a Pannon GSM feltünteti a számlákon, hogy az ügyfél havonta mennyi pénzt takarít meg a Díjcsökkentővel. A szolgáltatás augusztus 16-ától valamennyi ügyfélszolgálati ponton megrendelhető, nem csak személyesen, de telefonon (1741) vagy az interneten is – ennek díja egyszeri bruttó 790 forint, mely korlátlan időre szól.

A Pannon GSM nyáron ároffenzívát indított az ügyfelek megnyerésére olyan tarifacsomagokkal, amelyek a felhasználók számára könnyen átláthatóak és kalkulálhatóak. A Pannon 50-1000 új számlás díjcsomagok a piac legalacsonyabb áraival jelentek meg, mind a Pannon GSM, mind a versenytársak legversenyképesebb ajánlataként. Ezek a számlás tarifacsomagok, melyek havi díja 100 százalékban lebeszélhető, továbbra is nagyon kedvező percdíjakat kínálnak, ennek megfelelően nagyon gyorsan igen népszerűvé váltak, köszönhetően annak is, hogy a Pannon GSM tarifacsomagjaiban, a csomagokban foglalt percek lebeszélése után sem emelkedik a percdíj.

A kártyás és számlás előfizetési módok előnyeit egyesítő csomagok mellett a cég most tovább bővíti az ügyfelek számára nyújtott kedvezmények sorát Díjcsökkentő szolgáltatása bevezetésével, melyet kizárólag a Pannon 50-1000 számlás tarifacsomagokhoz lehet igényelni.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés