Connect with us

Szív alakú és elektrosokkoló funkciójú különleges mobilok

Kütyük

Szív alakú és elektrosokkoló funkciójú különleges mobilok

A francia Mickael Charbonnel és az angol Chris Vanstone szerint a jelenlegi mobilokban nincs túl sok fantázia, éppen ezért a két tervező most igen csak meghökkentő kialakítású, illetve funkciójú készülékekkel rukkolt elő.


A Human Beans fantázianevű, egyelőre csak a tervezőasztalon létező mobiltelefonok közül a Karma-Phone nevezetű modell például szív alakú, melynek célja nem más, mint, hogy az embereket jobb kedvre derítse, vagyis, hogy pozitív energiát sugározzon ki magából.

Ugyancsak érdekes modell a Zapporolla, az elsőre talán leginkább Batman telefonnak nevezhető újdonság. Míg az eddig megjelent összes mobiltelefonnak egy antennája volt, addig a Zapporolla két antennával rendelkezik. Ennek egyébként nem elsősorban a jobb vételi minőség az oka, hanem az, hogy a két nyúlvány többek közt elektrosokkolóként is képes funkcionálni, vagyis a telefon akár önvédelmi eszközként is használható.

A Karma-Phone és a Zapporolla sok más érdekes és különc mobiltelefon tanulmány társaságában a berlini Neurotitan Galériában tekinthető meg.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom