Connect with us

Havi 5 ingyen MMS minden T-Mobile-osnak

Kütyük

Havi 5 ingyen MMS minden T-Mobile-osnak

A T-Mobile az előfizetéses ügyfeleinek nyújtott MMS kedvezményt augusztus 15-étől Domino kártyásokra is kiterjeszti, így a hazai piacvezető mobilcég közel 4 millió előfizetője az év végéig hálózaton belül havonta 5 multimédiás üzenetet küldhet ingyenesen.

A havonta felhasználható 5 ingyenes MMS-sel régi és új előfizetők egyaránt képet, hangot, szöveget, valamint rövid videofelvételt is tartalmazó üzenetekben oszthatják meg élményeiket. A Domino kártyások számára regisztrációval (a 1777-es számon hívható Domino központ Szolgáltatások menüpontjában) elérhető kedvezménnyel a közel fél millió MMS képes telefonnal rendelkező előfizető mellett azok is élhetnek, akik nem rendelkeznek a legújabb, képküldésre alkalmas mobiltelefonnal. A T-Mobile honlapján (www.t-mobile.hu) elérhető Multimédia Albumból ugyanis egyszerű SMS regisztrációval – bármely T-Mobile-os számra vagy e-mail címre – a kedvezmény erejéig szintén ingyenesen továbbíthatók az MMS-ek. A Multimédia Albumban tárolt vagy a t-zones WAP-oldaláról letölthető képekkel a kamera nélküli mobiltelefonok esetén is érdekesebbé, színesebbé varázsolható a szinte korlátlan írott mondanivaló. Az MMS segítségével ugyanis a különböző formátumú fájlok (képek, hangok, videofelvételek) mellett a T-Mobile hálózatában megfelelő készülék esetén egészen 150 kilobyte-ig bőséges szöveges információ küldhető.

A díjmentes multimédiás üzeneteken túl további előnyös lehetőségként a T-Mobile-osok hétvégén féláron, az MMS méretétől függően bármely hálózatba és e-mail címre 48 illetve 100 forintért küldhetnek MMS-t. Sőt, a képes üzenetváltás ma már a világ számos országában elérhető, a nemzetközi háttérnek köszönhetően ugyanis a T-Mobile előfizetéses ügyfelei külföldön járva már 36 ország 60 hálózatán küldhetnek és fogadhatnak MMS-eket. Ennek köszönhetően akár az utazás során képeket, videofelvételeket küldhetnek szeretteiknek, barátaiknak, ismerőseiknek.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom