Connect with us

technokrata

Samsung SGH-E316: az Olimpia hivatalos mobiltelefonja

Kütyük

Samsung SGH-E316: az Olimpia hivatalos mobiltelefonja

A Samsung a hamarosan kezdődő Olimpia egyik kiemelt támogatója, így nem meglepő, hogy most egy speciális olimpiai mobiltelefon készülékkel rukkolt elő.


A ˝hivatalos Olimpia design˝-t magán viselő Samsung SGH-E316 83,8 milliméter hosszú, 45,7 milliméter széles, 22,8 milliméter vastag, a mérlegen pedig egész pontosan 85 grammot nyom. A kétsávos működésű készülék szétnyitható kialakítású és két folyadékkristályos kijelzővel rendelkezik. A TFT (Thin Film Transistor) technológiájú külső LCD 96×94 pixeles felbontású és 16 bites színmélységű, a belső, ugyancsak TFT fő kijelző pedig 128×160 pixeles felbontású és több mint 65 ezer színárnyalat megjelenítésére képes.

A Samsung SGH-E316 a mai divatnak megfelelően többek közt digitális fényképező modullal is el van látva, melynek segítségével maximum 640×480 pixeles (VGA) felbontású fotók készíthetők. A digitális zoom funkciós kamera révén sorozatfelvételek is készíthetők.

A 4,7 órás beszélgetési idejű, illetve mintegy 298 órás készenléti idejű újdonság további fontosabb specifikációi közé tartozik az SMS, EMS és MMS kompatibilitás, a Java támogatás, a GPRS technológia, illetve a polifonikus hangzás.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp