Connect with us

Ingyenes Internet, online játékok a Plázson

Kütyük

Ingyenes Internet, online játékok a Plázson

Ingyenes internetezés, online játékok, strandfotózás, élő olimpiai közvetítés óriás kivetítőn, egykori olimpikonok társaságában, gyerekcsatornák gyerekprogramjai – egyebek között ezeket a lehetőségeket kínálja az augusztus végéig tartó Budapest Plázs ifjabb és idősebb közönségének a UPC Magyarország.

A UPC Magyarország jóvoltából számos érdekes programot és szolgáltatást élvezhetnek a Budapest Plázs látogatói. A Margit-hídtól a Dráva utcai lehajtóig másfél kilométer hosszú rendezvényterületen öt zónát különböztetnek meg a programok szerint, melyek közül a UPC a Sport Plázson valamint a Junior Plázson jelentkezik programjaival.

A Sport Plázsra látogatók a UPC Olimpiai Sátorban 2004. augusztus 13-29. között óriás kivetítőn folyamatosan nyomon követhetik az olimpiai élő közvetítést, így biztosak lehetnek abban, hogy a Plázson sem maradnak le a legfontosabb küzdelmekről. A UPC a Eurosporttal közösen volt olimpiai bajnokokat is vendégül lát a sátorban, akikkel a nézők együtt izgulhatják végig az aktuális olimpiai eseményeket. Az olimpiai alatt lesz Chello olimpiai toto is, melyen bárki naponta tippelhet a nyertesekre, értékes ajándékokért.

A UPC Olimpiai Sátorban, mely a legnagyobb méretű az egész Plázs területén, folyamatosan ingyen lehet internetezi 30 számítógépen, Chello szélessávú kapcsolattal. Az online játékok kedvelői a sátor játéksarkában kipróbálhatják a nemrég megújult Chello Arena szerver stratégiai játékait, melyet az Elektronic Arts fejlesztett ki. A játszani vágyók akár az online játékban világbajnokságot nyert magyar csapat tagjait is kihívhatják itt egy izgalmas küzdelemre. A programok mellett a kikapcsolódást a UPC Chello koktéllal, napellenzőkkel, napágyakkal, napernyőkkel és emailen továbbküldhető ingyenes strandfotókkal és kényeztető napvédővel is segíti majd.

A Budapest Plázs teljes programja, valamint élő webkamerás közvetítés látható a Plázs teljes ideje alatt az Internet-szolgáltató weboldalán.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom