Connect with us

technokrata

Friss Motorola MPx220 és MPx információk

Kütyük

Friss Motorola MPx220 és MPx információk

Új információk láttak napvilágot a Motorola készülőfélben lévő okostelefonjainak kereskedelmi forgalomban történő debütálásának időpontjával kapcsolatban.


Különböző ázsiai források tudni vélik, hogy az MPx200 közvetlen utódjának tekinthető MPx220 várhatóan szeptember 27-én tűnik majd fel a kereskedések polcain, néhány nappal később, egész pontosan szeptember 30-án pedig már az MPx típusjelű új modell is megvásárolható lesz.

Más források ezzel szemben úgy tudják, hogy ez utóbbi készülék előreláthatólag csak valamikor a jövő esztendő első negyedévében debütál majd a piacon. A Motorola állítólag még nem hozott végső döntést az MPx-be szerelendő belső memória méretét illetően. Mint ismeretes, először olyan információkat lehetett hallani, miszerint az MPx-be 32 MB memória kerül, később aztán már 48 MB-ról szóltak a pletykák, most pedig egyesek már úgy tudják, hogy még ennél is több memóriát kap a készülék.

Az MPx kezdőára 550-600 dollár körül alakul majd, az MPx220-ért pedig minimum 300 dollárt kell majd fizetni. Az MPx220 egyes szolgáltatók kínálatában letiltott kamera funkcióval is elérhető lesz, mely funkció aktiválásáért fizetni kell majd.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák