Connect with us

Az N-Gage-en megjelenő Tom Clancy’s Ghost Recon: Jungle Storm már kapható az üzletekben

Kütyük

Az N-Gage-en megjelenő Tom Clancy’s Ghost Recon: Jungle Storm már kapható az üzletekben

A Nokia bejelentette, hogy megindult az N-Gage platformon megjelenő Tom Clancy’s Ghost Recon: Jungle Storm szállítása, és augusztus elejétől a hazai boltokban is kapható.

A játékosoknak egy kolumbiai kábítószer-kartelt kell megsemmisíteniük az első olyan saját nézőpontból játszható taktikai játék során, amely hordozható konzolon jelenik meg. A Bluetooth vezeték nélküli technológiának köszönhetően akár nyolcan is játszhatnak egymást támogatva vagy egymás ellen.

˝Örömmel mutatunk be egy újabb Tom Clancy játékot az N-Gage platformon˝ – mondta Dér Attila, marketing igazgató. ˝A Tom Clancy’s Ghost Recon: Jungle Storm játékot úgy terveztük, hogy kizárólag az N-Gage platformon elérhető, különleges, akciókban gazdag, háromdimenziós játékélményt hozzon el a játékosok számára˝.

A játékosok az egyedül az N-Gage platformon megjelenő feladatok, üzemmódok és térképek révén szállítmányokat támadhatnak meg, helyi önkényurakat likvidálhatnak, és túszokat menthetnek ki a kolumbiai béke érdekében. A ködöt, esőt és éjszakai fényviszonyokat is megjelenítő, lenyűgöző háromdimenziós grafika még tovább fokozza a lebilincselő mobiljáték élményét.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom