Connect with us

Hirdetés

technokrata

Új olimpiai internetes portál

Kütyük

Új olimpiai internetes portál

A Ringier Kiadó online divíziója teljesen új tartalmi elemekkel és megújult arculattal indította el Athén 2004 olimpiai microsite-ját.

A honlap a Nemzeti Sport Online hír és cikk tartalmakon kívül számos interaktív újítást is tartalmaz. A programkeresőből bármely sportág, versenyszám, nap vagy helyszín eseményeit elő lehet keresni különböző kombinációkban. Saját adatlap készült a magyar sportolóknak, a helyszíneknek. Az Ötkarikás múlt című összeállításban az összes korábbi nyári olimpia valamennyi érmes helyezettjét meg lehet találni. A dicsőségtablóra folyamatosan kerülnek fel a magyar érmesek és pontszerzők, a címoldalra pillantva pedig azonnal ki fog derülni, hogy a magyar küldöttség hány érmet szerzett az adott pillanatig Athénban.

A megszokott szolgáltatások is megerősödnek az olimpia alatt, a kiküldött helyszíni tudósítók és a felbővített olimpiai szerkesztőgárda segítségével készülő hírek, cikkek és online tudósítások révén percről percre – munkahelyen akár titokban is! – nyomon lehet követni az athéni történéseket.
A SztárChat rovatban a legeredményesebb magyar sportolóival beszélgethetnek az olvasók, fotógalériák pedig közelebb hozzák az olimpia legemlékezetesebb pillanatait.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés