Connect with us

Új olimpiai internetes portál

Kütyük

Új olimpiai internetes portál

A Ringier Kiadó online divíziója teljesen új tartalmi elemekkel és megújult arculattal indította el Athén 2004 olimpiai microsite-ját.

A honlap a Nemzeti Sport Online hír és cikk tartalmakon kívül számos interaktív újítást is tartalmaz. A programkeresőből bármely sportág, versenyszám, nap vagy helyszín eseményeit elő lehet keresni különböző kombinációkban. Saját adatlap készült a magyar sportolóknak, a helyszíneknek. Az Ötkarikás múlt című összeállításban az összes korábbi nyári olimpia valamennyi érmes helyezettjét meg lehet találni. A dicsőségtablóra folyamatosan kerülnek fel a magyar érmesek és pontszerzők, a címoldalra pillantva pedig azonnal ki fog derülni, hogy a magyar küldöttség hány érmet szerzett az adott pillanatig Athénban.

A megszokott szolgáltatások is megerősödnek az olimpia alatt, a kiküldött helyszíni tudósítók és a felbővített olimpiai szerkesztőgárda segítségével készülő hírek, cikkek és online tudósítások révén percről percre – munkahelyen akár titokban is! – nyomon lehet követni az athéni történéseket.
A SztárChat rovatban a legeredményesebb magyar sportolóival beszélgethetnek az olvasók, fotógalériák pedig közelebb hozzák az olimpia legemlékezetesebb pillanatait.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

longines-hydroconquest-full-black-ceramic-l3-784-4-56-9-1

SmartWatch

Igazán férfias sportórát mutatott be a Longines

2019. július 20. szombat
Business woman are checking stock market graph on digital tablet

Office

SUSE Enterprise Storage 6: miénk itt a tár!

2019. július 17. szerda
caw211w-fc6467-special-ed-through-time-80s-2019
maxresdefault

SmartPhone

Nokia okostelefond van? Akkor azonnal frissítsd Pie-ra!

2019. július 13. szombat
procentric

Smart-TV

TV-k veszik át a wifi-hotspotokat a hotelekben

2019. július 10. szerda

Dotkom