Connect with us

technokrata

Mobil fizetésre is használható kétkamerás mobiltelefon újdonság Japánból

Kütyük

Mobil fizetésre is használható kétkamerás mobiltelefon újdonság Japánból

Az NTT DoCoMo bejelentette, hogy megkezdi első olyan 3G SMart Card mobiltelefonjának forgalmazását, mely kompatibilis a FeliCa Service nevezetű mobil pénztárca alkalmazásokkal.


A vadonatúj fejlesztésnek számító készülék segítségével az előfizetők immár olyan helyeken is fizethetnek mobiltelefonjuk segítségével, ahol eddig hagyományos bankkártyát, hitelkártyát, illetve egyéb fizetőeszközöket kellett alkalmazniuk. A FeliCa technológia révén az előfizetők már a repülőtereken, mozikban és az áruházakban is vásárolhatnak egyszerűen mobiltelefonjaik segítségével.

A most debütált F900iC típusjelzésű, széthajtható kialakítással rendelkező készülék 104 milliméter hosszú, 51 milliméter széles, 26 milliméter vastag és 128 grammot nyom a mérlegen. 2,4 colos képátlójú, TFT (Thin Film Transistor) technológiájú belső kijelzője 320×240 pixeles (QVGA) felbontással rendelkezik és több mint 262 ezer színárnyalat megjelenítésére képes. Az 1,1 colos, OLED alapokon nyugvó külső kijelző 96×72 képpontos felbontású és 4.096 színárnyalatú.

A miniSD (Secure Digital) memóriakártyák fogadására alkalmas újdonság CCD érzékelős külső kamerája 1,28 megapixeles felbontású, CMOS szenzoros belső fényképezőgépe pedig 110 ezer pixeles felbontású. Az F900iC készenléti ideje 450 óra, beszélgetési ideje 160 perc, videohívási ideje pedig mintegy 100 perc.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle