Connect with us

A Nokia nem tud eleget szállítani sikermodelljéből, a 6230-as mobilból

Kütyük

A Nokia nem tud eleget szállítani sikermodelljéből, a 6230-as mobilból

A Nokia különböző okokból kifolyólag nem tud elegendő mennyiségű 6230-as készüléket piacra dobni.


A Wall Street Journal Europe című üzleti lap értesülései szerint a gondot az okozza, hogy a piacvezető vállalat beszállítói egyes Nokia 6230-as alkatrészeket csak kis számban, illetve nagy késéssel tudnak csak szállítani, ezenkívül pedig az is szerepet játszik a dologban, hogy a Nokia korábban alábecsülte a vásárlóközönség Nokia 6230 iránti igényeit.

Jelen pillanatban kétségkívül a Nokia 6230 a finn székhelyű gyártó egyik legnépszerűbb modellje. Ez elsősorban annak köszönhető, hogy a Nokia 6230-ban végre minden olyan szolgáltatás és funkció együtt van, melyről a felhasználók korábban csak álmodni mertek. Említésre méltó többek közt a cserélhető memóriakártya, az MP3 lejátszási képesség, a VGA felbontású beépített digitális fényképezőgép, a GPRS és az EDGE adatátviteli technológia, illetve a végre már nem 4.096, hanem 65.536 színárnyalatú folyadékkristályos kijelző.

A Nokia piaci részesedése az elmúlt hónapokban jelentős mértékben csökkent és a vállalat vezetői tisztában vannak azzal, hogy csak a 6230-ashoz hasonló sikermodellek révén lehet megállítani a piaci visszaszorulást.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom