Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Nokia nem tud eleget szállítani sikermodelljéből, a 6230-as mobilból

Kütyük

A Nokia nem tud eleget szállítani sikermodelljéből, a 6230-as mobilból

A Nokia különböző okokból kifolyólag nem tud elegendő mennyiségű 6230-as készüléket piacra dobni.


A Wall Street Journal Europe című üzleti lap értesülései szerint a gondot az okozza, hogy a piacvezető vállalat beszállítói egyes Nokia 6230-as alkatrészeket csak kis számban, illetve nagy késéssel tudnak csak szállítani, ezenkívül pedig az is szerepet játszik a dologban, hogy a Nokia korábban alábecsülte a vásárlóközönség Nokia 6230 iránti igényeit.

Jelen pillanatban kétségkívül a Nokia 6230 a finn székhelyű gyártó egyik legnépszerűbb modellje. Ez elsősorban annak köszönhető, hogy a Nokia 6230-ban végre minden olyan szolgáltatás és funkció együtt van, melyről a felhasználók korábban csak álmodni mertek. Említésre méltó többek közt a cserélhető memóriakártya, az MP3 lejátszási képesség, a VGA felbontású beépített digitális fényképezőgép, a GPRS és az EDGE adatátviteli technológia, illetve a végre már nem 4.096, hanem 65.536 színárnyalatú folyadékkristályos kijelző.

A Nokia piaci részesedése az elmúlt hónapokban jelentős mértékben csökkent és a vállalat vezetői tisztában vannak azzal, hogy csak a 6230-ashoz hasonló sikermodellek révén lehet megállítani a piaci visszaszorulást.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés