Connect with us

Toshiba TT41: olcsó új mobil kamera nélkül

Kütyük

Toshiba TT41: olcsó új mobil kamera nélkül

A Toshiba bejelentette legújabb mobiltelefonját, az alacsonyabb árú készülékek szegmensében versenyző TT41 típusjelzésű készüléket.


Mivel olcsó kategóriás újdonságról van szó, nem szabad meglepődni a beépített digitális fényképezőgép hiányán, viszont például örvendetes, hogy elektronikus levelezési kliens azért helyet kapott a telefonon.

Az elsősorban a japán piacra szánt Toshiba TT41 hagyományos kialakítással rendelkezik, 129 milliméter hosszú, 44 milliméter széles, 16 milliméter vastag, a mérlegen pedig egész pontosan 91 grammot nyom. A készülék 1,6 colos képátlójú, STN technológiájú folyadékkristályos kijelzője 128×128 pixeles felbontással rendelkezik és 4.096 színárnyalatot képes megjeleníteni.

A szürke és fekete színekben kapható új Toshiba mobiltelefon a gyártó által megadott adatok szerint 180 perces beszélgetési időt, illetve nem kevesebb mint 510 órás készenléti időt biztosít használója számára. A Toshiba TT41 kapcsán említésre méltó még a negyvenszólamú polifónia, illetve a maximum ezer bejegyzés tárolására alkalmas telefonkönyv.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom