Connect with us

technokrata

Hivatalosan is bejelentették a Sidekick II kommunikátort

Kütyük

Hivatalosan is bejelentették a Sidekick II kommunikátort

A Danger és a T-Mobile megtartotta a sokak által várva várt Sidekick II hivatalos bejelentését, igaz a vadonatúj kommunikátor kereskedelmi forgalomban történő debütálására őszig várnunk kell.


A Sidekick II hasonló kialakítással rendelkezik, mint elődje, ám annál fizikai méreteit tekintve kisebb lett, szolgáltatási köre pedig jelentős mértékben szélesedett. A 130 milliméter hosszú, 66 milliméter széles és 22 milliméter vastag újdonság körülbelül 25 százalékos zsugorodáson ment keresztül, azonban tömege korántsem elhanyagolható: egész pontosan 184 gramm.

A Sidekick II TFT (Thin Film Transistor) technológiájú folyadékkristályos kijelzője 160×240 pixeles felbontással rendelkezik és több mint 65 ezer színárnyalatot képes megjeleníteni. A kijelző elhúzásával előbukkan a teljes értékű QWERTY billentyűzet, valamint említésre méltó, hogy az LCD panel némileg bedönthető, ami jobb leolvashatóságot eredményez.

A háromsávos (GSM/GPRS 900/1800/1900 MHz) működésre képes újdonságban egy ARM7 processzor teljesít szolgálatot 32 MB RAM és 16 MB Flash ROM társaságában. A Bluetooth szabvánnyal sajnos nem kompatibilis készülék lítium-polimer technológiájú akkumulátora a gyári specifikációk szerint 60 órás készenléti időt, illetve 4,5 órás beszélgetési időt tesz lehetővé.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák