Connect with us

Hirdetés

technokrata

Hivatalosan is bejelentették a Sidekick II kommunikátort

Kütyük

Hivatalosan is bejelentették a Sidekick II kommunikátort

A Danger és a T-Mobile megtartotta a sokak által várva várt Sidekick II hivatalos bejelentését, igaz a vadonatúj kommunikátor kereskedelmi forgalomban történő debütálására őszig várnunk kell.


A Sidekick II hasonló kialakítással rendelkezik, mint elődje, ám annál fizikai méreteit tekintve kisebb lett, szolgáltatási köre pedig jelentős mértékben szélesedett. A 130 milliméter hosszú, 66 milliméter széles és 22 milliméter vastag újdonság körülbelül 25 százalékos zsugorodáson ment keresztül, azonban tömege korántsem elhanyagolható: egész pontosan 184 gramm.

A Sidekick II TFT (Thin Film Transistor) technológiájú folyadékkristályos kijelzője 160×240 pixeles felbontással rendelkezik és több mint 65 ezer színárnyalatot képes megjeleníteni. A kijelző elhúzásával előbukkan a teljes értékű QWERTY billentyűzet, valamint említésre méltó, hogy az LCD panel némileg bedönthető, ami jobb leolvashatóságot eredményez.

A háromsávos (GSM/GPRS 900/1800/1900 MHz) működésre képes újdonságban egy ARM7 processzor teljesít szolgálatot 32 MB RAM és 16 MB Flash ROM társaságában. A Bluetooth szabvánnyal sajnos nem kompatibilis készülék lítium-polimer technológiájú akkumulátora a gyári specifikációk szerint 60 órás készenléti időt, illetve 4,5 órás beszélgetési időt tesz lehetővé.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés