Connect with us

technokrata

djuice a Sziget Fesztiválon

Kütyük

djuice a Sziget Fesztiválon

A kulturális fesztivál idei fő támogatójaként a djuice a piac legolcsóbb SMS-ével, további mellbevágó kedvezményekkel, ingyenes szolgáltatásokkal és sok-sok mókával várja a szigetlakókat.

SMS csupán 9 forintért – ez a 2004-es Sziget Fesztivál talán legnagyobb attrakciója. A djuice valamint a Pannon GSM ügyfelei ezért a jelképes összegért küldhetnek szöveges üzenetet a fesztivál időtartama alatt a Sziget teljes területéről bármely hazai hálózatba. A fantasztikus SMS-ár a négy helyszínen felállított Üzenőfalakra, valamint a Sziget programinformációs szolgáltatás aktiválására elküldött üzenetekre is vonatkozik.

Aki még soha nem MMS-ezett, annak érdemes a Szigeten kezdenie, hiszen azok a djuice és Pannon GSM előfizetők, akik innen küldik életük első multimédiás üzenetét, szeptemberben díjmentesen használhatják a szolgáltatást. Emellett a djuice-osok egész augusztusban – így a Sziget Fesztivál ideje alatt is – eleve ingyen küldhetnek MMS-t és vehetik igénybe a djuice innovatív zeneletöltő szolgáltatását, amelyek használatára a djuice ki is tanítja őket az Erő-Téren. Itt vetélkedők, játékok, kalandos Merőpróba, akku-feltöltő sarok, valamint a djuice teljes bolti választéka is várja a mobilosokat.

A djuice WAP oldala speciális háttérképekkel és többszólamú csengőhangokkal készül a Szigetre, valamint a Fesztivál részletes, kereshető programja is megtalálható lesz itt a ˝Sziget 2004˝ menüpont alatt. Még böngésznie sem kell annak, aki az SMS Programinfót választja: a ˝SZIGET˝ szót a 0620-202-2002-es számra elküldve naponta három üzenetben kaphatunk tájékoztatást a fesztivál legizgalmasabb eseményeiről.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák