Connect with us

djuice a Sziget Fesztiválon

Kütyük

djuice a Sziget Fesztiválon

A kulturális fesztivál idei fő támogatójaként a djuice a piac legolcsóbb SMS-ével, további mellbevágó kedvezményekkel, ingyenes szolgáltatásokkal és sok-sok mókával várja a szigetlakókat.

SMS csupán 9 forintért – ez a 2004-es Sziget Fesztivál talán legnagyobb attrakciója. A djuice valamint a Pannon GSM ügyfelei ezért a jelképes összegért küldhetnek szöveges üzenetet a fesztivál időtartama alatt a Sziget teljes területéről bármely hazai hálózatba. A fantasztikus SMS-ár a négy helyszínen felállított Üzenőfalakra, valamint a Sziget programinformációs szolgáltatás aktiválására elküldött üzenetekre is vonatkozik.

Aki még soha nem MMS-ezett, annak érdemes a Szigeten kezdenie, hiszen azok a djuice és Pannon GSM előfizetők, akik innen küldik életük első multimédiás üzenetét, szeptemberben díjmentesen használhatják a szolgáltatást. Emellett a djuice-osok egész augusztusban – így a Sziget Fesztivál ideje alatt is – eleve ingyen küldhetnek MMS-t és vehetik igénybe a djuice innovatív zeneletöltő szolgáltatását, amelyek használatára a djuice ki is tanítja őket az Erő-Téren. Itt vetélkedők, játékok, kalandos Merőpróba, akku-feltöltő sarok, valamint a djuice teljes bolti választéka is várja a mobilosokat.

A djuice WAP oldala speciális háttérképekkel és többszólamú csengőhangokkal készül a Szigetre, valamint a Fesztivál részletes, kereshető programja is megtalálható lesz itt a ˝Sziget 2004˝ menüpont alatt. Még böngésznie sem kell annak, aki az SMS Programinfót választja: a ˝SZIGET˝ szót a 0620-202-2002-es számra elküldve naponta három üzenetben kaphatunk tájékoztatást a fesztivál legizgalmasabb eseményeiről.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

hono

SmartPhone

A HONOR 20 augusztus 1-től kapható Magyarországon

2019. július 22. hétfő
Sony A7R

Kamera

61 megapixeles fényképezőgép a Sonytól

2019. július 22. hétfő
longines-hydroconquest-full-black-ceramic-l3-784-4-56-9-1

SmartWatch

Igazán férfias sportórát mutatott be a Longines

2019. július 20. szombat
Business woman are checking stock market graph on digital tablet

Office

SUSE Enterprise Storage 6: miénk itt a tár!

2019. július 17. szerda
caw211w-fc6467-special-ed-through-time-80s-2019

Dotkom