Connect with us

WiFi szolgáltatás a Szigeten és a Budapest Plázson

Kütyük

WiFi szolgáltatás a Szigeten és a Budapest Plázson

Új szolgáltatással találkoznak az idei Sziget Fesztiválon (2004. augusztus 4-11.) és a Budapest Plázs elnevezésű rendezvényen (2004. augusztus 7. – augusztus 29.) az internetezők.

A Sziget Fesztiválon az Internet-sátorban és annak körülbelül 15 méteres körzetében ingyenes WiFi zóna kerül kialakításra, amelyhez bárki, bármennyi ideig csatlakozhat. A WiFi zónában a WLAN modullal rendelkező mobil számítógépekkel (laptopokkal és az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő kéziszámítógépekkel) vezetékes összeköttetés nélkül kapcsolódhatunk a Világhálóra és tölthetjük le e-mailjeinket.

A WiFi zónát, amely a rendezvény teljes ideje alatt elérhető lesz, az LCP Systems alakítja ki a Symbol Technologies eszközeivel. Az LCP Systems szakembereinek jelenléte biztosítja a szolgáltatás folyamatosságát. Az Internet-sátrat az Informatikai és Hírközlési Minisztérium, a sávszélességet a Datanet szolgáltatja.

A Budapest Plázs rendezvényen nem csak a WiFi zóna kialakítása újdonság, hanem az Internet-sátor megvalósítása is. Augusztus 8-tól az Újpesti rakpart 300 méteres szakaszán a WLAN modullal rendelkező mobil számítógépekkel bárki ingyen, vezeték nélkül csatlakozhat az Internethez a WiFi Zona kijelölt területén belül. Vagyis nem csak a sátorban, hanem annak környékén, kávézás közben is intézhetjük online üzleti és magánügyeinket. A vezeték nélküli összeköttetést ez esetben is az LCP Systems szakemberei teszik lehetővé a cég által üzembe helyezett Symbol eszközökkel, a számítógépeket a Kopint-Datorg Szakközépiskola és a 2. sz. Amcomp Kft. biztosítja.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

hono

SmartPhone

A HONOR 20 augusztus 1-től kapható Magyarországon

2019. július 22. hétfő
Sony A7R

Kamera

61 megapixeles fényképezőgép a Sonytól

2019. július 22. hétfő
longines-hydroconquest-full-black-ceramic-l3-784-4-56-9-1

SmartWatch

Igazán férfias sportórát mutatott be a Longines

2019. július 20. szombat
Business woman are checking stock market graph on digital tablet

Office

SUSE Enterprise Storage 6: miénk itt a tár!

2019. július 17. szerda
caw211w-fc6467-special-ed-through-time-80s-2019

Dotkom