Connect with us

Hirdetés

technokrata

Siemens SK65: elforgatható billentyűzetes új üzleti mobil

Kütyük

Siemens SK65: elforgatható billentyűzetes új üzleti mobil

A Siemens Mobile bejelentette legújabb, üzenetküldés centrikus készülékét, az elforgatható billentyűzettel és fejlett elektronikus levelezési szolgáltatásokkal rendelkező SK65-ös készüléket.


Első pillantásra a Siemens SK65 teljesen hagyományos mobiltelefonnak néz ki, azonban ha elforgatjuk az előlap mögött rejlő extra billentyűzetet, egy igazi SMS bajnok készülék képe fogad bennünket. A Siemens több különböző verzióban tervezi piacra dobni az SK65-öt, mindenesetre az abszolút csúcsmodellen többek közt a Research In Motion (RIM) féle Blackberry Connect kliens szoftver is szolgálatot fog teljesíteni. Ez az alkalmazás push módon tölti majd le a vállalati szinten telepített Blackberry szerverekre érkező elektronikus leveleket.

A Siemens SK65-ben nem kevesebb mint 64 MB RAM található, melyből mintegy 30 MB használható fel e-mailek, illetve Java alkalmazások tárolására. Csukott állapotban a készülék 120 milliméter hosszú, 47 milliméter széles és 22 milliméter vastag, tömege pedig 144 gramm, ami bizony nem kevés. Az SK65-be szerelt TFT (Thin Film Transistor) technológiájú folyadékkristályos kijelző 132×176 pixeles felbontású és 16 bites színmélységű (65.536 színárnyalat).

A háromsávos (GSM/GPRS 900/1800/1900 MHz) működésű újdonság PTT (Push To Talk) kompatibilis, akkumulátora pedig 5 órás beszélgetési, illetve 250 órás készenléti időt biztosít. A várható kereskedelmi árral kapcsolatban egyelőre nincsenek információink, azt azonban már tudni lehet, hogy a Siemens SK65 novemberben fog megjelenni a piacon.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés