Connect with us

NS1000: a világ egyik legegyszerűbb és legolcsóbb mobilja

Kütyük

NS1000: a világ egyik legegyszerűbb és legolcsóbb mobilja

A napokban Dél-Koreában felbukkant a világ egyik legegyszerűbb és egyben legolcsóbb mobiltelefonja, az Interpulse által az LG Telecom operátor részére kifejlesztett NS1000.


A gyártó szerint az újdonság könnyebb, mint egy tojás – az NS1000 egész pontosan 63 grammot nyom a mérlegen. A telefon egyébként nem csak könnyű, hanem egyben kicsi is, hiszen esetében mindössze 95,2 milliméteres hosszról, 42 milliméteres szélességről, illetve 15,1 milliméteres vastagságról beszélhetünk. Az NS1000 tizennégy darab többszólamú csengőhangot tartalmaz, új dallamok viszont semmilyen módon nem tölthetők le a mobilra.

Nem meglepő módon az NS1000-et nem színes, hanem csak monokróm és kis méretű folyadékkristályos kijelzővel szerelik, mely azonban az alap mobil funkciók ellátásához tökéletesen elegendő. A telefonon nincs naptár, játék, vagy egyéb hasznos-haszontalan alkalmazás, viszont a telefonkönyvben nem kevesebb mint 200 bejegyzés tárolható el.

A nagy méretű, jól leolvasható billentyűkkel ellátott készülék kék és sárga színekben kapható, előfizetéses csomagban mindössze 1 dollár ellenében.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom