Connect with us

technokrata

News Express: Macromedia Flash alapokon nyugvó új mobil szolgáltatás a T-Mobile-tól

Kütyük

News Express: Macromedia Flash alapokon nyugvó új mobil szolgáltatás a T-Mobile-tól

A T-Mobile és a Macromedia munkatársai bejelentették, hogy a mobil operátor a Macromedia-féle Flash Lite 1.1 segítségével kívánja beindítani legújabb mobil multimédiás hírszolgáltatását, a News Express-t.

Az új szolgáltatás első körben az Egyesült Királyságban, Németországban és Ausztriában lesz elérhető, de a későbbiekben várhatóan más országokba is eljut majd. Az esetleges magyarországi bevezetésről egyelőre nincsenek információink.

A News Express szolgáltatás keretein belül az előfizetők naponta kétszer értesülhetnek a legfrissebb általános, szórakoztatóipari és sport hírekről, valamint az időjárásról, és ami talán a legfontosabb: az üzenetek direkt linkeket tartalmaznak különböző böngésző alapú tartalmakhoz. A T-Mobile-féle News Express-t jelen pillanatban többek közt a következő mobil készülékek támogatják: Nokia 3650, Nokia 6600, Nokia 7610, Sony Ericsson P900.

Az említett Flash Lite a Macromedia közismert és széles körben használatos Flash formátumának egy leegyszerűsített speciális verziója.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom