Connect with us

technokrata

Lebutított Mitsubishi V301D: kamera nélküli újdonság

Kütyük

Lebutított Mitsubishi V301D: kamera nélküli újdonság

A Mitsubishi nemrégiben jelentette be V301D típusjelzésű legújabb mobiltelefonját, mely az eredeti tervekkel ellentétben hamarosan beépített kamera nélküli változatban is kapható lesz.


Az eredeti Mitsubishi V301D egy igen csak figyelemre méltó, kagylóformájú készülék, melynek fontosabb jellemzői között olyanok találhatók, mint például : 132×176 pixeles felbontású, 16 bites színmélységű (65.536 színárnyalat) belső folyadékkristályos kijelző, teljeskörű MMS kompatibilitás, VGA, vagyis 640×480 pixeles felbontású digitális fényképezőgép.

Szakértők szerint több mint érdekes, hogy a gyártó úgy döntött, hogy kiadja a V301D kamera nélküli változatát, hiszen a japán piacon manapság már meglehetősen nehéz ilyen készülékekkel versenyezni.

A szigetországban várhatóan még ebben a hónapban megjelenő, kamera nélküli Mitsubishi V301D 95 milliméter hosszú, 48 milliméter széles, 23 milliméter vastag, a mérlegen pedig egész pontosan 95 grammot nyom. A polifonikus hangzású újdonság sajnos nem Java kompatibilis és sem infravörös port, sem pedig Bluetooth kontroller nem kapott helyet benne. A készülék akkumulátora a gyári adatok szerint 2 órás beszélgetési, illetve 14 napos készenléti időt biztosít.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp