Connect with us

Hirdetés

technokrata

Lebutított Mitsubishi V301D: kamera nélküli újdonság

Kütyük

Lebutított Mitsubishi V301D: kamera nélküli újdonság

A Mitsubishi nemrégiben jelentette be V301D típusjelzésű legújabb mobiltelefonját, mely az eredeti tervekkel ellentétben hamarosan beépített kamera nélküli változatban is kapható lesz.


Az eredeti Mitsubishi V301D egy igen csak figyelemre méltó, kagylóformájú készülék, melynek fontosabb jellemzői között olyanok találhatók, mint például : 132×176 pixeles felbontású, 16 bites színmélységű (65.536 színárnyalat) belső folyadékkristályos kijelző, teljeskörű MMS kompatibilitás, VGA, vagyis 640×480 pixeles felbontású digitális fényképezőgép.

Szakértők szerint több mint érdekes, hogy a gyártó úgy döntött, hogy kiadja a V301D kamera nélküli változatát, hiszen a japán piacon manapság már meglehetősen nehéz ilyen készülékekkel versenyezni.

A szigetországban várhatóan még ebben a hónapban megjelenő, kamera nélküli Mitsubishi V301D 95 milliméter hosszú, 48 milliméter széles, 23 milliméter vastag, a mérlegen pedig egész pontosan 95 grammot nyom. A polifonikus hangzású újdonság sajnos nem Java kompatibilis és sem infravörös port, sem pedig Bluetooth kontroller nem kapott helyet benne. A készülék akkumulátora a gyári adatok szerint 2 órás beszélgetési, illetve 14 napos készenléti időt biztosít.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés