Connect with us

Hirdetés

technokrata

Kétkamerás, könnyen használható 3G mobil Japánból

Kütyük

Kétkamerás, könnyen használható 3G mobil Japánból

Az NTT DoCoMo bejelentette első Raku Raku PHONE sorozatú, elsősorban könnyű használhatóságáról híres 3G mobiltelefonját.


Az újdonság segítségével az előfizetők minden eddiginél könnyebben kezdeményezhetnek és fogadhatnak videotelefon hívásokat, illetve akár hangüzeneteket is küldhetnek egymásnak. A 103 milliméter hosszú, 51 milliméter széles, 23 milliméteres vastag és 120 gramm tömegű, széthajtható kialakítással rendelkező készülék ezüst, sötétzöld és bronz színekben kapható.

A belül elhelyezett, 2,4 colos képátlójú, TFT technológiájú fő kijelző 320×240 pixeles (QVGA) felbontással rendelkezik és több mint 65 ezer színárnyalat megjelenítésére képes. Az STN technológiájú külső kijelző 60×120 képpontos felbontású, azonban nem színes, hanem csak monokróm.

Kijelzőhöz hasonlóan kamerából is kettő van a telefonban. A külső digitális fényképezőgép CMOS képszenzora 320 ezer pixeles felbontású, vagyis segítségével maximum 640×480 pixeles (VGA) felvételek készíthetők, a külső kamera pedig 110 ezer képpontos felbontással rendelkezik.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés