Connect with us

Az Avon kozmetikai cég ingyen mobiltelefont ígért vásárlóinak

Kütyük

Az Avon kozmetikai cég ingyen mobiltelefont ígért vásárlóinak

Az Egyesült Királyságban a Reklám Szabályozási Hivatal tiltólistára helyezte az Avon kozmetikai cég egyik legújabb hirdetését, mely ingyenes mobiltelefonnal kecsegtette a vásárlókat.

Az Avon reklámkampányának főszereplője egy az Orange szolgáltató hálózatában használható mobiltelefon volt, melyet a cég ígérete szerint mindenki ingyeneses megkaphat, aki legalább 27 fontot költ a vállalat új kozmetikai termékeire. Ezzel önmagában természetesen még nem lenne probléma, azonban a reklámügyi hivatalhoz az elmúlt időkben rengeteg panasz érkezett, hogy az Avon nem szállítja le a beígért mobil készülékeket.

Az Avon munkatársai az üggyel kapcsolatban elmondták, hogy a vállalat direkt több mobiltelefont halmozott fel a raktáraiban, mint amekkora igényre számítani lehetett, azonban az Avon vásárlók részéről végül is olyan jelentős igény mutatkozott a mobilok iránt, hogy a cég egyszerűen képtelen teljesíteni a vállalásait. Az Avon egyébként azzal próbál mentegetőzni, hogy a reklámokon kis betűkkel ugyan, de fel volt tüntetve, hogy a mobiltelefonos akció a készlet erejéig tart.

A vásárlók közül sokan arra panaszkodnak, hogy immár több mint hat hete várnak a beígért ingyenes mobiltelefonra. A hatóságok szerint az Avonnak harminc napon belül le kellett volna szállítania a készülékeket, vagy legalább előre értesítenie kellett volna a vásárlókat, hogy körülbelül mikor juthatnak majd hozzá a telefonokhoz.

Tovább
Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

longines-hydroconquest-full-black-ceramic-l3-784-4-56-9-1

SmartWatch

Igazán férfias sportórát mutatott be a Longines

2019. július 20. szombat
Business woman are checking stock market graph on digital tablet

Office

SUSE Enterprise Storage 6: miénk itt a tár!

2019. július 17. szerda
caw211w-fc6467-special-ed-through-time-80s-2019
maxresdefault

SmartPhone

Nokia okostelefond van? Akkor azonnal frissítsd Pie-ra!

2019. július 13. szombat
procentric

Smart-TV

TV-k veszik át a wifi-hotspotokat a hotelekben

2019. július 10. szerda

Dotkom