Connect with us

Hirdetés

technokrata

Az Avon kozmetikai cég ingyen mobiltelefont ígért vásárlóinak

Kütyük

Az Avon kozmetikai cég ingyen mobiltelefont ígért vásárlóinak

Az Egyesült Királyságban a Reklám Szabályozási Hivatal tiltólistára helyezte az Avon kozmetikai cég egyik legújabb hirdetését, mely ingyenes mobiltelefonnal kecsegtette a vásárlókat.

Az Avon reklámkampányának főszereplője egy az Orange szolgáltató hálózatában használható mobiltelefon volt, melyet a cég ígérete szerint mindenki ingyeneses megkaphat, aki legalább 27 fontot költ a vállalat új kozmetikai termékeire. Ezzel önmagában természetesen még nem lenne probléma, azonban a reklámügyi hivatalhoz az elmúlt időkben rengeteg panasz érkezett, hogy az Avon nem szállítja le a beígért mobil készülékeket.

Az Avon munkatársai az üggyel kapcsolatban elmondták, hogy a vállalat direkt több mobiltelefont halmozott fel a raktáraiban, mint amekkora igényre számítani lehetett, azonban az Avon vásárlók részéről végül is olyan jelentős igény mutatkozott a mobilok iránt, hogy a cég egyszerűen képtelen teljesíteni a vállalásait. Az Avon egyébként azzal próbál mentegetőzni, hogy a reklámokon kis betűkkel ugyan, de fel volt tüntetve, hogy a mobiltelefonos akció a készlet erejéig tart.

A vásárlók közül sokan arra panaszkodnak, hogy immár több mint hat hete várnak a beígért ingyenes mobiltelefonra. A hatóságok szerint az Avonnak harminc napon belül le kellett volna szállítania a készülékeket, vagy legalább előre értesítenie kellett volna a vásárlókat, hogy körülbelül mikor juthatnak majd hozzá a telefonokhoz.

Tovább
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés