Connect with us

Hirdetés

technokrata

Újabb Linuxos telefon a Motorolától: itt az A780

Kütyük

Újabb Linuxos telefon a Motorolától: itt az A780

A Motorola bemutatta második, Linux operációs rendszerrel felvértezett okostelefonját, a többek közt Java és EDGE kompatibilis A780-as készüléket.


A Motorola A760 közvetlen utódjának tekinthető újdonság széthajtható kialakítással rendelkezik, de ezt korántsem hagyományos értelemben kell venni: a telefon előlapján van egy kis lyuk, amin alaphelyzetben a nagy méretű kijelzőnek csak egy kis részét lehet látni, a külső billentyűzetet is tartalmazó előlap felhajtását követően azonban már az egész LCD a szemünk elé tárul. A TFT (Thin Film Transistor) technológiára épülő kijelző 240×320 pixeles felbontással büszkélkedhet.

A Motorola A780-ban 48 MB méretű belső memória kapott helyet, valamint egy olyan digitális fényképezőgép, melynek képérzékelője 1,3 megapixeles felbontással rendelkezik. A kihangosítható telefon természetesen Bluetooth kompatibilis, valamint említésre méltó, hogy a már teljesen hétköznapi GPRS mellett a jóval nagyobb adatátviteli sebességet biztosító EDGE technológiát is támogatja.

A négysávos működésű GSM modult rejtő Motorola A780 fontosabb szolgáltatásai közé tartozik az MP3 lejátszás, a PDF és Microsoft Office állományok megjelenítése, a teljes értékű HTML böngésző, a POP3, IMAP4 és SMTP támogatású e-mail kliens, valamint a szinkronizáció. A készülék előreláthatólag a negyedik negyedévben kerül majd forgalomba, ára egyelőre ismeretlen.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés