Connect with us

Hirdetés

technokrata

Nokia 3650 designú új GPS-es strapabíró PDA

Kütyük

Nokia 3650 designú új GPS-es strapabíró PDA

A Thales Navigation bejelentette legújabb, GPS támogatású kéziszámítógépét, az elsőre könnyen Nokia 3650-es okostelefonnak nézhető, MobileMapper CE nevezetű készüléket.


A 195 milliméter hosszú, 90 milliméter széles és 46 milliméter vastag eszközből – ahogy mondani szokás – nem spórolták ki az anyagot, tömege ugyanis nem kevesebb mint 460 gramm. Az ARM920T mikroprocesszor köré épülő MobileMapper CE-ben egy 240×320 képpontos felbontással rendelkező folyadékkristályos kijelző teljesít szolgálatot, mely több mint 262 ezer színárnyalatot képes megjeleníteni. Akinek a 64 MB méretű integrált memória esetleg nem lenne elegendő, a bővítőhelybe helyezett SD (Secure Digital) kártyák segítségével könnyedén tovább bővítheti a memóriát.

A MobileMapper CE az extrém sportokat űzők és a különleges foglalkozásúak számára is ideális választást jelenthet, ugyanis a készülék egy méter mélységig és harminc percig vízálló, és akár 1,5 méter magasságból is lényegében minden további nélkül leejthető.

A Thales Navigation körbillentyűzetes újdonsága nem két fillér, a speciális GPS-es kéziszámítógépért ugyanis nem kevesebb mint 1.800 eurót kell fizetni.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés