Connect with us

Hirdetés

technokrata

Bluetooth támogatású, MP3 lejátszós high-tech kabát

Kütyük

Bluetooth támogatású, MP3 lejátszós high-tech kabát

Az Infineon Technology bejelentette, hogy a Rosner nevezetű német ruházati céggel karöltve kifejlesztett egy olyan új férfi kabátot, mely integrált Bluetooth vezérlővel és MP3 lejátszóval rendelkezik.

A különleges high-tech kabát bal ujján találhatók a zenelejátszási szolgáltatás és a Bluetooth funkciók kezelőgombjai, a kabát nyak részén pedig két hangszórót helyeztek el a fejlesztők. Ezen hangszórók egyrészt az MP3 lejátszó zenéit szólaltatják meg, másrészt pedig a kabáthoz vezeték nélküli Bluetooth interfészen keresztül kapcsolódó mobiltelefonok hangját adják ki magukból, vagyis a kabát révén immár akár headset nélkül is telefonálhatunk.

Tisztitáskor természetesen nem szabad megfeledkezni a nagyobb elektronikus alkatrészek eltávolításáról, azok ugyanis nem vízállóak. Az mp3blue névre keresztelt kabát várhatóan augusztus elején jelenik meg a kereskedelmi forgalomban, ára azonban egyelőre ismeretlen.

Az Infineon Technology egyébként az O´Neill támogatásával az elmúlt télen piacra dobott már egy hasonló szolgáltatási körű ruházati terméket.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés