Connect with us

technokrata

520 Mhz-es proci, VGA kijelző, 1,3 megapixeles kamera az Asus új PDA-jában

Kütyük

520 Mhz-es proci, VGA kijelző, 1,3 megapixeles kamera az Asus új PDA-jában

Az Asus bejelentette MyPal A730 típusjelű vadonatúj kéziszámítógépét, mely elsősorban nagy teljesítményű processzoráról és nagy felbontású beépített digitális fényképezőgépéről ismerszik meg.


Az Asus legújabb PDA-jában egy 520 MHz-es működési frekvenciájú Intel XScale mikroprocesszor kapott helyet, ennek köszönhetően a nagy felbontású videók zökkenőmentesen játszhatók le rajta, valamint a nagy felbontású grafikákat biztosító játékok sem akadoznak. Az alapmodellben 64 MB ROM és 64 MB RAM memória található, a W-LAN kompatibilis változatba pedig már 128 MB RAM-ot szerelnek a 64 MB ROM mellé.

A 640×480 pixeles, tehát VGA felbontású folyadékkristályos kijelzővel ellátott MyPal A730 digitális kamerája 1,3 megapixeles felbontással büszkélkedhet. Ennek kapcsán említést érdemel többek közt a vaku, a sorozatfelvétel készítési funkció, a speciális képhatások, valamint a fotószerkesztő alkalmazás. A Microsoft-féle Windows Mobile 2003 Second Edition operációs rendszert futtató masina SD (Secure Digital) és CF (Compact Flash) memóriakártyák fogadására egyaránt alkalmas.

Az Asus MyPal A730 várhatóan szeptemberben jelenik meg a piacon. Az alapmodell ára 450 euró körül fog alakulni.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle