Connect with us

Hirdetés

technokrata

SMS írás billentyűzet helyett joystickkal

Kütyük

SMS írás billentyűzet helyett joystickkal

A KeyStick nevezetű szoftver révén a mobiltelefont használók akár már készülékeik mini joystickja segítségével is írhatnak rövid szöveges üzeneteket, ráadásul villámgyorsan.


SMS-eket elsősorban a mobil készülékek hagyományos billentyűzetén szoktunk írni, azonban bizonyos esetekben ez meglehetősen nehéz és körülményes. Gondolok itt többek közt például a szokatlan, kör alakú billentyűzettel rendelkező Nokia 3650-re, vagy éppen a Siemens SX1-re, ahol is a karakterek és számok bevitelére szolgáló gombok a kijelző két oldalán kaptak helyet.

Pontosan ilyen esetekben jön jól a KeyStick alkalmazás, mely lehetővé teszi a miniatűr botkormány segítségével történő SMS készítést. A KeyStick használata roppant egyszerű, ugyanis telepítését követően a szoftver a mobiltelefon menüjének szerves részévé válik, a felhasználók pedig ugyanúgy ki-be kapcsolhatják a technológiát, mint például a már jól ismert T9-es szótárt.

A KeyStick az összes olyan mobiltelefonon futtatható, melyen a Symbian operációs rendszerre épülő Series 60 teljesít szolgálatot. A szoftver teljes verziója 10 dollárba, vagyis mintegy 8 euróba kerül.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés