Connect with us

technokrata

SMS írás billentyűzet helyett joystickkal

Kütyük

SMS írás billentyűzet helyett joystickkal

A KeyStick nevezetű szoftver révén a mobiltelefont használók akár már készülékeik mini joystickja segítségével is írhatnak rövid szöveges üzeneteket, ráadásul villámgyorsan.


SMS-eket elsősorban a mobil készülékek hagyományos billentyűzetén szoktunk írni, azonban bizonyos esetekben ez meglehetősen nehéz és körülményes. Gondolok itt többek közt például a szokatlan, kör alakú billentyűzettel rendelkező Nokia 3650-re, vagy éppen a Siemens SX1-re, ahol is a karakterek és számok bevitelére szolgáló gombok a kijelző két oldalán kaptak helyet.

Pontosan ilyen esetekben jön jól a KeyStick alkalmazás, mely lehetővé teszi a miniatűr botkormány segítségével történő SMS készítést. A KeyStick használata roppant egyszerű, ugyanis telepítését követően a szoftver a mobiltelefon menüjének szerves részévé válik, a felhasználók pedig ugyanúgy ki-be kapcsolhatják a technológiát, mint például a már jól ismert T9-es szótárt.

A KeyStick az összes olyan mobiltelefonon futtatható, melyen a Symbian operációs rendszerre épülő Series 60 teljesít szolgálatot. A szoftver teljes verziója 10 dollárba, vagyis mintegy 8 euróba kerül.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák