Connect with us

technokrata

Múzeumjegy vásárlás mobiltelefonnal

Kütyük

Múzeumjegy vásárlás mobiltelefonnal

Németországban a bonni műcsarnok Thraker kiállítására kíváncsi látogatóknak immár nem feltétlenül kell sorba állniuk, hogy jegyet váltsanak a pénztáraknál, ugyanis a tiketteket mostantól akár mobiltelefon segítségével is megvásárolhatják.

További előny, hogy az SMS-ben megkapott belépőjegyek most akciós áron vásárolhatóak meg, ráadásul azok egész napos jegyként érvényesek az oda- és visszautazáshoz használt buszokra és vonatokra.

A műkedvelőknek nincs más dolguk, mint tárcsázni egy ingyenesen hívható telefonszámot, ahol mind a hagyományos, 7 euróba kerülő, mind pedig a kedvezményes, 3,50 eurós jegyek megrendelhetőek. Ezt követően nem sokkal rövid szöveges üzenet érkezik a mobiltelefonukra, ami egyébként már maga az érvényes jegy.

A T-Mobile ügyfelei a Mobile Wallet szolgáltatás keretein belül intézhetik a jegyek kifizetését, ehhez először a t-zones internetes oldalain kell regisztráltatniuk magukat. A többi szolgáltató ügyfeleinek a www.teltix.de website-on kell jelentkezniük a vásárlást megelőzően.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle