Connect with us

technokrata

Mailbox: hiba a rendszerben

Kütyük

Mailbox: hiba a rendszerben

Miért nem érhetők el a régi levelek a szolgáltatónál nyitott elektronikus postafiókokban?

A Mail Hungary Ügyfélszolgálata arról tájékoztatta reggel a Mailboxot használókat, hogy egyik számítógépük meghibásodása miatt a régebbi levéladatok elérhetetlenné váltak. A cikkíró szintén rendelkezik saját postafiókkal a szolgáltatónál, és az (ettől független?) anomáliára korábban figyelmes lett: már napok óta nem kapta meg az oda érkező elektronikus leveleket (ma délelőtt aztán beesett az összes).

Visszatérve a közleményre, a Mail Hungary bejelentése szerint a meghibásodott adathordozó(k)ról az adatmentés körülbelül két hetet vesz majd igénybe, s mint írják: ˝A Mail Hungary mindent megtesz azért, hogy az archív levelek a lehető legnagyobb százalékban ismét elérhetők legyenek, nem tudunk azonban garanciát vállalni arra, hogy ez maradéktalanul sikerülni is fog.˝ Egy nyomós érv amellett, hogy az egyszeri internetezőnek miért is érdemesebb inkább e-mailklienssel használni a szolgáltatást (és rendszeresen lementeni helyi merevlemezre a fontos üzeneteket).

A levelezési forgalom a szolgáltató közleménye szerint a mai nap helyreáll, a kellemetlenségekért pedig a felhasználók elnézését kérik.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek