Connect with us

technokrata

A párizsi metró a Nokia TETRA rendszerét választotta

Kütyük

A párizsi metró a Nokia TETRA rendszerét választotta

A világ egyik legnagyobb tömegközlekedési vállalata, a párizsi RATP a Nokia digitális TETRA technológiájával fejleszti magán-mobilrádió hálózatát.

Az RATP az Alcatelt bízta meg a hálózat modernizálásával, a vállalat pedig a Nokia TETRA berendezéseivel fedi le a kiterjedt párizsi metró-, gyorsvasút-, és buszhálózatot.

A projekt előreláthatólag 2007-ben fejeződik be, és eredményeképpen a tömegközlekedési vállalat a hatékonyság, a szolgáltatások folytonossága, és a biztonság terén egyaránt jobb szolgáltatást nyújthat majd.

Az Alcatel által szállított TETRA hálózat hat Nokia TETRA központból és közel 500 TETRA bázisállomásból épül fel, amelyet az Alcatel által a Nokia nyílt interfészei alapján fejlesztett szolgáltatói konzolok, illetve az Alcatel kifejezetten a tömegközlekedésben használható alkalmazásai egészítenek ki. A hálózat a busz-, gyorsvasút- és metróvezetőket, karbantartókat és biztonsági személyzetet is magába foglaló több mint 10.000 alkalmazott között zajló mobil hang- és adatforgalmat bonyolítja majd le.

˝A nyílt szabványként elérhető TETRA a versenyhelyzetből származó előnyöket hozza el a piacra. Örömmel biztosítjuk a legmegfelelőbb szolgáltatást az RATP és az Alcatel számára˝ – mondta Hans Holmberg, a Nokia TETRA eladási és marketing alelnöke. ˝A Nokia TETRA megoldása ismét bizonyította egyszerű integrálhatóságát. Az RATP utasai mindenképpen nyernek majd a TETRA rendszerünk által kínált biztonságos megoldásokkal˝.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle