Connect with us

technokrata

Megújult a Danger féle Hiptop kommunikátor

Kütyük

Megújult a Danger féle Hiptop kommunikátor

A Danger bejelentette a Hiptop kommunikátor legújabb változatát, mely immár háromsávos működésű GSM/GPRS modullal van felvértezve, a jelenlegi Hiptop tulajdonosok számára pedig elérhetővé tett egy új szoftver verziót.


A megújult kommunikátor külsőre nem sokban különbözik elődjétől, így például maradt a 16 bites színmélységű folyadékkristályos kijelző, mely az eddigiekhez hasonlóan a teljes értékű mini QWERTY billentyűzet tetejéről csúsztatható ki.

A legfontosabb változás a GSM modult érintette, ugyanis míg az elődmodell csak 1900 MHz-es hálózatokban volt használható, addig az újdonság a 900/1800/1900 MHz-es működési frekvenciáknak köszönhetően világszerte képes jó szolgálatot tenni. Megjegyzendő, hogy a most debütált készülék nem az a harmadik generációs, teljesen megújult Danger Hiptop, melynek első prototípusait a februárban megrendezett 3GSM Világ Kongresszuson lehetett megtekinteni.

Az ugyancsak újdonságnak számító 1.3-as szoftver számos kisebb-nagyobb változást tartalmaz. Ilyen például az átdolgozott Catalog menü, melynek segítségével minden eddiginél könnyebb a különböző szoftverek és egyéb digitális tartalmak letöltése. A szoftver magába foglalja az AOL Instant Messenger nevezetű azonnali üzenetküldő alkalmazást, ezenkívül pedig az új kivág/másol/beilleszt funkciók révén megkönnyíti a szövegszerkesztési feladatokat.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle