Connect with us

Hirdetés

technokrata

A vásárlók egyre elégedettebbek a Siemens és Sony Ericsson mobilokkal

Kütyük

A vásárlók egyre elégedettebbek a Siemens és Sony Ericsson mobilokkal

Egy a napokban kiadott tanulmány rávilágít arra, hogy a legújabb Siemens és Sony Ericsson telefonok minden korábbinál több szolgáltatással rendelkeznek, stílusos megjelenésűek és kiváló teljesítményt nyújtanak, ennek köszönhetően pedig az ilyen készülékeket vásárlók elégedettségi mutatója megközelíti a Nokia mobil tulajdonosokét.

A Strategy Analytics piackutató cég által készített WDS (Wireless Device Strategies) jelentés szerint a Siemens és a Sony Ericsson mobilok népszerűsége többek közt azért is növekszik, mert ezen készülékek egyszerűen kezelhetők, megbízható működésűek, illetve mert az említett gyártók meglepően agresszív marketing politikát folytatnak.

˝Jelen pillanatban a Nokia mobilokat birtoklók elégedettek leginkább a készülékeikkel, azonban mindenképp említést kell tenni arról, hogy a Siemens és Sony Ericsson modellek tulajdonosai is egyre nagyobb megelégedéssel használják mobiljaikat. A Motorola népszerűsége némileg csökkenőben van, ami elsősorban annak ˝köszönhető˝, hogy az amerika székhelyű vállalat az elmúlt időkben meglehetősen lassan frissítette európai termékskáláját. A Sagem és Alcatel telefonoknak bőven van még hova fejlődniük. A Sagem készülékeket lényegében minden tekintetben kritizálják, az Alcatel telefonoknak pedig elsősorban a kijelzőjével, billentyűzetével, illetve kezelőfelületével akadnak problémák˝ – nyilatkozta az üggyel kapcsolatban Eddie Tapiero, a jelentés egyik készítője.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés