Connect with us

Hirdetés

technokrata

Megkezdődött a várva várt Neonode N1 szállítása

Kütyük

Megkezdődött a várva várt Neonode N1 szállítása

A svédországi Neonode mobiltelefon gyártó vállalat bejelentette, hogy végre valahára megkezdte sokak által várva várt Neonode N1 típusjelzésű készüléke szállítását.


Némi üröm az örömben, hogy idén nyáron alig ezer darab ilyen telefont gyárt csak le a cég, ráadásul ezen készülékek a korábban előjegyzést leadó vásárlókhoz fognak kerülni. A Neonode N1 egyik érdekessége nem más, mint a vállalat által szabadalmaztatott speciális érintőkijelző, mely elsősorban arról ismerszik meg, hogy kezeléséhez minimális lenyomás szükségeltetik.

A fejlesztők elmondása szerint a telefon rendkívül könnyen irányítható a kijelző feletti ujjmozdulatokkal, így például nincs szükség külön ceruzára, vagy éppen billentyűzetre. Mivel a Neonode N1-en nincsenek hagyományos gombok, a kijelző a telefon nagy részét elfoglalja. A Neonode szerint a hatalmas kijelző komoly segítséget nyújt a mobil személyre szabhatóságában.

˝Már a kezdetektől fogva óriási érdeklődés mutatkozik a Neonode N1 iránt. Sajnos nem áll módunkban az összes, hozzánk beérkező e-mailt megválaszolni, azonban mindenkit biztosíthatok afelől, hogy vásárlási szándékát feljegyezzük. A tömeggyártás beindulását követően első körben természetesen az előjegyzést leadók kapják majd meg a Neonode N1-et˝ – nyilatkozta az üggyel kapcsolatban Magnus Goertz, a Neonode egyik vezető munkatársa.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés