Connect with us

Hirdetés

technokrata

Két hazai szolgáltatónál is lesz Motorola MPx200 és jön a Motorola MPx220, valamint egy titkos újdon

Kütyük

Két hazai szolgáltatónál is lesz Motorola MPx200 és jön a Motorola MPx220, valamint egy titkos újdon

A Motorola és a T-Mobile mai közös sajtótájékoztatóján számos új információhoz hozzá lehetett jutni a cégek közeljövőt illető terveivel kapcsolatban, ezenkívül pedig egy eddig sohasem látott Motorola mobiltelefon prototípusát is ki lehetett próbálni.

Ahogy arról egy külön cikk keretein belül már beszámoltunk, a T-Mobile a napokban rendkívül kedvező áron felvette kínálatába a Motorola C385-ös, illetve a Motorola E398-as multimédiás telefonokat. Nem árt tudni, hogy a roppant alacsony árak csak a piaci bevezetés időszakában élnek, vagyis körülbelül 5 héten keresztül, így a vásárlók jobban teszik, ha még időben beruháznak a kiszemelt készülékbe. Megtudtuk, hogy a Motorola E398 által kezelt, rekord kis méretű Trans Flash memóriák hamarosan megvásárolhatóak lesznek a Motorola kereskedésekben. A 64 MB-os modul várakozások szerint 10 ezer forint körüli áron lesz kapható, de lesz 128 MB kapacitású modell is.

Az amerikai székhelyű vállalat munkatársai elmondták, hogy a T-Mobile, illetve a Pannon GSM kínálatában a jövő héten fel fog bukkanni az MPx200-as okostelefon, ősszel pedig várhatóan már a sokak által várva várt utódmodell, az MPx220 is kapható lesz a piacon, még pedig az MPx típusjelű készülék társaságában. Ide kapcsolódó hír, hogy a Motorola hivatalosan nem támogatja a Windows Mobile 2003 szoftver MPx200-ra történő feltöltését, de elméletben semmi akadálya sincs a műveletnek.

A rendezvény igazi érdekessége egy jelen pillanatban még abszolút titkos prototípus telefon volt, melyet a szerencsésebb újságírók gyorsan ki is próbálhattak. A Motorola várhatóan a jövő hét elején jelenti be ezt az új modellt és akkor természetesen mi is részletesen beszámolunk majd róla.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés