Connect with us

technokrata

Gyilkolni képes mobiltelefon hívás?

Kütyük

Gyilkolni képes mobiltelefon hívás?

Nigériában kisebb fajta pánik tört ki azon pletykákkal kapcsolatban, melyek szerint a mobiltelefonok képesek lehetnek embereket gyilkolni.

A helyi lapok közlése szerint a 08022225999, vagy a 08023111999 számról hívásokat fogadó mobilosok elhaláloznak. Ezek a számok egyébként az egyik nigériai mobiltelefonos szolgáltató, a Vmobile birtokában vannak.

A Vmobile gyorsan kiadott egy hivatalos közleményt az üggyel kapcsolatban, hogy az említett számok ténylegesen a vállalathoz tartoznak, azonban az azokról érkező hívások természetesen semmilyen körülmények között sem okoznak halált. Emeka Oparah, az operátor PR igazgatója elmondta, hogy a 08023111999 egy magánelőfizető száma, a 08022225999-es hívószám pedig jelenleg inakítv, tehát nem tartozik hozzá előfizető.

Hangsúlyoznom kell, hogy egy egyszerű mobiltelefon hívással nem lehet embereket megölni, ilyen eddig még soha sehol nem fordult elő – nyilatkozta Oparah, majd hozzátette, hogy a Vmobile ügyfélszolgálatát mostanság rengeteg kétségbeesett előfizető hívja fel.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle