Connect with us

Hirdetés

technokrata

Bluetooth kiegészítők a Dell legújabb kéziszámítógépeihez

Kütyük

Bluetooth kiegészítők a Dell legújabb kéziszámítógépeihez

A világ legnagyobb számítógépgyártó cégei között jegyzett Dell két vadonatúj Bluetooth kiegészítőt mutatott be az Axim X30 sorozatú kéziszámítógépekhez: egy GPS navigációs rendszert, valamint egy billentyűzetet.


A Dell GPS Navigation System egy Bluetooth interfészes GPS modulból, valamint egy szivargyújtó töltőből és egy autós tartóból áll. A mellékelt szoftverek a GPS modult és a hozzá társított kéziszámítógépet alkalmassá teszik navigációs tanácsok megszólaltatására, illetve grafikus módon történő kijelzésére. A többek közt a bankjegykiadó automatákat, benzinkutakat, parkolókat és éttermeket is ismerő GPS rendszer ára 249 dollár.

Az ugyancsak most debütált Dell Executive Keyboard tulajdonképpen nem más, mint a Think Outside Stowaway Wireless Keyboard átmatricázott, más köntösbe öltöztetett új verziója. A Bluetooth kompatibilis billentyűzethez többek közt egy lecsatolható tartó megoldást is csomagol a gyártó, melynek segítségével az Axim X30-as PDA-k függőlegesen és vízszintesen is rögzíthetők a billentyűzet felső részéhez.

Mint ismeretes, a Windows Mobile 2003 Second Edition operációs rendszerrel ellátott Axim X30-as készülékek kijelzője álló és fekvő üzemmódban egyaránt használható. A Dell Executive Keyboardért az Egyesült Államokban 99 dollárt kell fizetni.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés