Connect with us

technokrata

Bluetooth kiegészítők a Dell legújabb kéziszámítógépeihez

Kütyük

Bluetooth kiegészítők a Dell legújabb kéziszámítógépeihez

A világ legnagyobb számítógépgyártó cégei között jegyzett Dell két vadonatúj Bluetooth kiegészítőt mutatott be az Axim X30 sorozatú kéziszámítógépekhez: egy GPS navigációs rendszert, valamint egy billentyűzetet.


A Dell GPS Navigation System egy Bluetooth interfészes GPS modulból, valamint egy szivargyújtó töltőből és egy autós tartóból áll. A mellékelt szoftverek a GPS modult és a hozzá társított kéziszámítógépet alkalmassá teszik navigációs tanácsok megszólaltatására, illetve grafikus módon történő kijelzésére. A többek közt a bankjegykiadó automatákat, benzinkutakat, parkolókat és éttermeket is ismerő GPS rendszer ára 249 dollár.

Az ugyancsak most debütált Dell Executive Keyboard tulajdonképpen nem más, mint a Think Outside Stowaway Wireless Keyboard átmatricázott, más köntösbe öltöztetett új verziója. A Bluetooth kompatibilis billentyűzethez többek közt egy lecsatolható tartó megoldást is csomagol a gyártó, melynek segítségével az Axim X30-as PDA-k függőlegesen és vízszintesen is rögzíthetők a billentyűzet felső részéhez.

Mint ismeretes, a Windows Mobile 2003 Second Edition operációs rendszerrel ellátott Axim X30-as készülékek kijelzője álló és fekvő üzemmódban egyaránt használható. A Dell Executive Keyboardért az Egyesült Államokban 99 dollárt kell fizetni.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom