Connect with us

Multimédiás Motorola mobilok rendkívül alacsony áron a T-Mobile-tól

Kütyük

Multimédiás Motorola mobilok rendkívül alacsony áron a T-Mobile-tól

A T-Mobile és a Motorola együttműködésének egyik fontos állomásaként Európában először Magyarországon vásárolhatók meg a legújabb, kizárólag a mobilcég számára készült új multimédiás telefonok.


A T-Mobile-ra szabott és kizárólagos forgalmazásában elérhető Motorola E398 készüléket a különleges tartalmakon túl a nagyon alacsony bevezető ár teszi vonzóvá.

A világ egyik legnagyobb mobilszolgáltatójaként a T-Mobile számos gyártóval partnerségben kizárólagosan ügyfelei számára, szolgáltatásainak könnyebb használatát biztosító mobil eszközöket kínál előfizetőinek. A nemzetközi háttér előnyeire támaszkodva a vállalatcsoport tagjai rendkívül kedvező feltételekkel juthatnak hozzá a gyártók exkluzív termékeihez. A Motorola legújabb készülékei, azaz az E398 és a C385 a megkezdett együttműködés újabb fejezeteként a kontinensen elsőként a T-Mobile magyarországi előfizetői számára érhetők el. Az arculati elemek feltüntetésén és a szolgáltatások egyszerű használatán túl a gyártó különleges tartalmakkal teszi egyedibbé legújabb telefonjait.

A teljes körű képkezelési (fényképezés, MMS, videoletöltés és lejátszás) funkciókon túl a hangok terén is kiemelkedő, MP3 lejátszásra alkalmas, sztereó kihangosítást nyújtó Motorola E398 mindenkinek jó választás. A T-Mobile-nál előfizetéssel, 70 százalékos kedvezménnyel már 19.900 forintért megvásárolható telefonnal az üzleti életben nélkülözhetetlen és praktikus megoldások mellett a ma ismert, kikapcsolódást kínáló funkciók egész sora vehető igénybe. A ˝kistestvérnek˝ számító C385 Domino csomagban 10 ezer forint extra engedménnyel, csak 15.900 forintért elvihető és a nagyon alacsony ár ellenére a színes kijelző, MMS, WAP, nagy memória, MP3 és videolejátszás ebből a mobilból sem hiányozhat. A készülékek a T-Mobile márkaüzleteiben, partnerhálózatában és a legkényelmesebb vásárlást kínáló Webshopban egyaránt elérhetők.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom